F2 wint door strijd en teamspirit

RKDVC F2
OJC ROSMALEN F4
03-10-2015
5-2

Scheidsrechter:   Dollekens, KH
De F2 moest vandaag aantreden tegen OJC F4 en had iets recht te zetten na de zeperd van vorige week.
Dit bleek al vanaf het begin want de F2 ging er goed op.
Toch konden we niet voorkomen dat we al snel in de eerste helft met 0-2 achter stonden, ondanks goed veldspel en positionering.
We gaven echter de moed niet op, overtuigd van onze eigen krachten, en bleven doorgaan met waar we mee bezig waren, niet terneergeslagen over de tussenstand maar ervan verzekerd dat er een kantelmoment zou komen. Deze kwam al in de loop van de eerste helft door een goede aansluitingstreffer.

De tweede helft deden we al snel goede zaken. Met gevaarlijke corners en goede communicatie onderling stonden we al snel op 3-2. Hierna ontstond een zeer spannende fase waarin de spel letterlijk alle kanten op ging, met gevaarlijke momenten voor beide goals. Maar in plaats van een 3-3 maakten we het verschil door de 4-2 erin te schieten. Hierna was de wedstrijd gespeeld en mochten we als kers op de taart de wedstrijd nog afronden met een goede uitbraak en de 5-2 score als eindresultaat.

Heel de F2 heeft het vandaag goed gedaan! Complimenten aan iedereen voor het goede spel. Vooral de teamgeest gaf vandaag de doorslag.
Als we dit iedere wedstrijd op de mat blijven leggen zullen we dit seizoen een geduchte tegenstander voor iedereen zijn.

We zien uit naar de volgende wedstrijd!
 

Verslagen

Zoeken op de site

RKDVC

Sportlaan 10 
5151 RK Drunen
tel. 0416 -779002
Routebeschrijving
Terug naar boven