Gelijkspel brengt JO15-2 niet hoger op ranglijst

VOAB JO15-2
03-12-2016
1-1

Scheidsrechter:   Drost, D.R.H.
Onder 'n heerlijk winterzonnetje brengen beide 15-2 teams 'n spannende en bij tijd en wijle leuke partij voetbal. Inzet voor beide teams was niet op de laatste plaats komen of blijven. Ondanks Joost afwezig, ziek te bed(beterschap) stond er 'n goed gemotiveerde DVC JO15-2 aan de aftrap, maar in de beginfase was het echter tegenstander VOAB dat de bovenliggende partij was zonder echt voor gevaar bij onze keep Luuk te zorgen. Na dit stormpje te hebben doorstaan namen wij het initiatief met goed en gevarieerd aanvalsspel. Dit dominante spel bracht ons echter niet echt grote kansen. Hoewel Furkan 1X dichtbij de 1-0 was maar zijn d.m.v. 'n sliding ingeschoten bal belande buitenkant paal.Op slag van rust had een van de uitblinkers van vandaag ,Can,pech met 'n prima solo, die hij besloot met 'n hard schot dat echter boven de Goirlse keeper tegen de lat i.p.v. net eronder kwam.
Met na rust Jamiro erin voor de niet meer fit zijnde Furkan, gingen we verder waar we voor de pauze mee bezig waren, nml. proberen de score te openen. In de 46e min. was het Can, die 'n goed genomen vrije trap van Robin goed inschatte en de diepe bal perfect over de grote VOAB-keeper heen kopte 1-0. I.p.v. dat je verwacht dat deze voorsprong ons spel ten kwam gebeurde echter het tegenovergestelde. VOAB greep, of kreeg? het beste van het spel en ook wat kansjes die door de weer uitstekende reddingen van de ook al uitblinkende Luuk niet tot de gelijkmaker leidde. Met nog wat meer verse krachten erin probeerden we het tij weer te keren, maar vreemd genoeg lukte er van onze kant niet veel meer het laatste kwartier. Waarin V, de dat dan wel, verdiende gelijkmaker mocht scoren door 'n onoplettendheid van onze kant bij 'n ingooi voor hun. Jammer boys ff niet opletten kostte ons toch nog 2 punten. Maar het gebodene, van zeker de 1ste helft, toont aan dat jullie echt wel lekker en goed kunnen voetballen, maar niet allen zijn daar steeds van overtuigd. Als jullie die overtuiging nu ook van jezelf gaan krijgen moet het de 2e comp-helft veel meer punten gaan opleveren. De analisten(langs het veld) vonden jullie, de een ietsje meer als de ander, allemaal uitblinken vandaag.

De steeds meer tevreden SK&K en groter wordende 5e colonne.

P.s. maandag 5 Dec. geen training en voor de (nog)gelovers onder ons 'n fijne Sinterklaasavond.