DIKKE WINST VOOR MC1 IN 1STE BEKERWEDSTRIJD.

RKDVC MC1
Zwaluw VFC MC1
27-08-2011
6-2

Scheidsrechter:   Brokx, J.A.W.M.
OPSTELLING:
KEEPER: Anne.
VERDEDIGING: Michelle, Mandy(aanvoerder), Demi, Naomi, Lotte.
MIDDENVEL: Dewi, Fleur, Kelly, Tara.
AANVALLERS: Julia, Peggy, Sanne.

VLAGSTER: Onze enige echte CORRY. (Die uitstekend vlagde! )
TRAINER: Onze trouwe BAS.
ZIJLIJN: Onze trouwe supporters.
MASCOTTE: Onze IRIS.

Op een regenachtige zaterdag begon ons bekeravontuur. Met een lekkere warming-up waarbij Bas zelf mee deed begonnen we de wedstrijd. We begonnen erg sterk waardoor we in de eerste minuten al succes hadden met onze nieuwe aanwinst Julia. Die de bal met een kopstoot in het net legde.(1-0). We bleven druk zetten waardoor we meer kansen kregen. Het lukte ons daardoor om de 2-0 in het netje te leggen. Sanne maakte het 2de doelpunt van de wedstrijd. We bleven op de helft van de tegenstand voetballen en met een fantastische corner scoorde Kelly de 3-0. Dit was ook de ruststand.
De 2de helft begonnen we matig waardoor we een doelpunt tegen kregen.(3-1) We streden door waardoor Sanne de 4-1 scoorde. Door goed verdedigen en snel spel in het middenveld kon Julia de 5-1 maken. En zo lag ook al het 5de balletje in het net. Julia maakte daarna tevens de 6-1. Toen vonden we het blijkbaar wel welletjes en gunde we de tegenstander ook nog een doelpunt.

Anne mooie reddingen verricht, Michelle mooie voorzetten gegeven, Mandy alles tegengehouden, Demi lekkere schoten, Naomi mooie klappers verricht, Lotte stond haar mannetje, Dewi klein maar ijzersterk, Fleur snel in de acties, Kelly een hele goeie wedstrijd, Tara goed mee verdedigd, Julia altijd willen scoren, Peggy sterk in duels, Sanne snel en lekkere doelpunten, Iris de beste mascote die we ooit hebben gehad, Corry super gevlagd, Bas een beetje gestrest maar toch een hele goede leider.

xxxmies



 

Verslagen

Zoeken op de site

RKDVC

Sportlaan 10 
5151 RK Drunen
tel. 0416 -779002
Routebeschrijving
Terug naar boven