GDC MC1
RKDVC MC1
17-09-2011
0-2

Vandaag moesten we tegen GDC MC1 we wisten dat dit niet zo een makkelijke tegenstander zou worden als de vorige 2 wedstrijden. We wisten ook dat we in een gymzaal moesten omkleden omdat ze aan het verbouwen waren maar toen we aankwamen bleken de gymzalen al vol te zijn en moesten we tussen de velden in een oude schuur met een tractor , mest en spinnen omkleden!! het begon dus al goed. nadat we de warming - up hebben gedaan startte het fluitsignaal! we begonnen goed en na een paar minuten kwam Sanne aan de bal en scoorde! 0-1 dus. daarna hebben we nog wat kansen gehad maar die gingen er hellaas niet in. ook heeft GDC veel kansen gehad maar Anne hield ze allemaal weer tegen. Toen floot de scheds : RUST! met 0-1 voorsprong begonnen we weer goed met de 2de helft en na een paar kansen schoot Julia is een keer van een afsand en GOAL! 0-2. daarna hebben we nog veel overgespeeld en proberen te scoren maar dat lukte jammer genoeg niet meer.
met 0-2 gewonnen en alweer geen doelpunten tegen hebben we wèèr gewonnen.
We hebben goed gespeeld en goede combinaties gemaakt.