C3 vandaag een maatje te klein !

RKDVC C3
Vlijmense Boys C1
25-08-2012
0-9

Scheidsrechter:   Heeswijk, A. van
Vandaag moesten we tegen de C1 van de boys uit Vlijmen.
We hadden afgesproken dat we gelijk fel moesten beginnen omdat Vlijmen tot nu toe in hun oefencampagne alleen nog maar met hele grote cijfers had gewonnen.
Helaas stonden we gelijk in de 1e mnuut al met 0-1 achter en waren we het Noorden behoorlijk kwijt waardoor de Boys heel snel naar 0-4 uitliepen.
Na wat omzettingen en minder ontzag voor de tegenstander kregen we wat meer grip op de wedstriijd en konden we mede door de goed keepende Patrick de schade beperkt houden en gingen we me 0-6 rusten.
In de 2e helft kwam er een ander RKDVC uit de kleedkamer en waren we een aantal keren zelf gevaarlijk. Met een beetje meer geluk hadden we zeker 1 of 2 keer moeten scoren.
Uiteindelijk wist Vlijmen nog 3 x te scoren en verloren we met 0-9. De wedstrijd eindigde voor Kevin heel vervelend omdat hij een bal keihard op zijn pols. In het ziekenhuis bleek er een scheurtje in te zitten en moet hij in het gips en zal daardoor de komende weken niet mee kunnen doen. Kevin heel veel beterschap namens het hele team.
Jongens als we de komende weken met dezelfde inzet blijven voetballen gaat het zeker goed komen!
 

Verslagen

Zoeken op de site

RKDVC

Sportlaan 10 
5151 RK Drunen
tel. 0416 -779002
Routebeschrijving
Terug naar boven