Ook tweede wedstrijd voor beker levert een overwinning op.

RKDVC B1
FC Engelen B1
25-08-2012
5-2

Scheidsrechter:   Toet, M.M.
In der tweede wedstrijd voor de beker moest aangetreden worden tegen Fc Engelen. De Engelnaren beschikken over een goede B-junioren lichting. In hun eerste wedstrijd werd Haarsteeg met 4-0 cijfers aan de kant gezet. Ook RKDVC had haar eerste wedstrijd met ruime 0-6 cijfers weten te winnen. Vanaf de aftrap ontspon zich een spannende strijd. Met een optisch speloverwicht voor de Drunenaren. Dit overwicht werd in de 5de minuut omgezet in een 1-0 voorsprong. Deze treffer door Bobbe de Wit gescoord. Op de punt van het strafschopgebied kreeg hij de bal. Vlammend haalde hij uit in de verste hoek. Nog niet uitgejuicht was het al 1-1. Vanaf de aftrap liet de snelle aanval van de gasten zien dat zij makkelijk kunnen scoren. Twee minuten later was het zelfs 1-2. Opnieuw werd een snelle aanval fraai afgerond. Hierna hield RKDVC een speloverwicht. Maar ook de gasten bleven gevaarlijk bij hun uitbraken. Toch zou het in de 27ste minuut gelijk worden. Martijn Alberts nam een vrije trap. Zijn voorzet kwam bij de tweede paal bij Robin Aerts. Hij liet de geboden mogelijkheid niet onbenut.
Ook na rust werd RKDVC alsmaar sterker. Direct vanaf de aftrap ging DVC in de aanval. In deze aanval legde Joep Fitters de bal op Robin Aerts, die op zijn beurt voor de 3-2 zorgde. De Engelnaren konden maar weinig meer inbrengen tegen het sterke spel van RKDVC.. In de 63ste minuut legde Samed van Oeveren de bal vanaf de achterlijn op maat voor op Martijn Alberts. Martijn liet zien dat hij zeer attent was en scoorde de 4-2. In de allerlaatste minuut werd het zelfs 5-2. Deze mooie treffer kwam tot stand na een goede combinatie tussen Mathijs Fitters en Martijn Alberts. Uiteindelijk legde Martijn de bal op het hoofd van Samed van Oeveren. De kopbal van Samed kon niet meer gekeerd worden.

Opstelling:
Jeroen Klerks, Marc Buijs, Marijn Hooijmans, Jeroen Verschuren, Gido ten Cate, Martijn Alberts, Tom Michels (Joep Fitters 20ste, Giel Brands 65ste), Robin Aerts, Stijn Holtslag (Mathijs Fitters 20ste), Samed van Oeveren, Bobbe de Wit.
Scoreverloop:
1 – 0 Bobbe de Wit             5de minuut
1 – 1 6de minuut
1 – 2 8ste minuut
2 – 2 Robin Aerts               27ste minuut
3 – 2 Robin Aerts               41ste minuut
4 – 2 Martijn Alberts           63ste minuut
5 – 2 Samed van Oeveren  80ste minuut

Toeschouwers: 60
 

Verslagen

Zoeken op de site

RKDVC

Sportlaan 10 
5151 RK Drunen
tel. 0416 -779002
Routebeschrijving
Terug naar boven