RKDVC E1 speelt BMC E1 helemaal weg

BMC E1
RKDVC E1
25-08-2012
2-12

Selectie RKDVC E1
Bart, Bram, Can, Duuk, Mathijs, Pascal, Robbin, Stef, Willem


De wedstrijd begon al vroeg dus we moesten vroeg opstaan om op tijd te komen bij BMC. BMC E1 speelt een klasse lager dan wij dus het zal niet de moeilijkste tegenstander worden. Maar we mochten ze natuurlijk niet onderschatten gelukkig deden we dat ook niet en begonnen we goed met de wedstrijd. De ongelukkige keeper van BMC kreeg de bal al na 10 seconden om zijn oren.
De wedstrijd verliep goed en de kansen die we kregen benutten we ook goed. De eerste helft zat er op en en we liepen naar de kant met een 6-1 voorsprong. We pakte onze bidons en luisterde naar het commentaar dat Micheal en Jan hadden om ons scherp aan de tweede helft te laten beginnen.
Het ging goed en het ene na het andere goal werd gescoord door DVC. Terwijl BMC wel heel de tijd bleef werken lukte het niet om vaak te scoren. Als troostprijs scoorde ze nog wel een goal.
De wedstrijd was afgelopen. En bij de penalty's op het einde was er nog een hoogstandje van onze keeper Matthijs. Achter zijn standbeen scoorde hij de laatste penalty voor RKDVC.
Effen het publiek bedanken en daarna gaan omkleden en kunnen we met een goed gevoel vertrekken naar RKDVC. Uitslag: 2-12

Complimenten, goed gespeeld op naar de volgende wedstrijd

Goals 3x Robbin 3x Willem 3x Duuk en 3x Bart
 

Verslagen

Zoeken op de site

RKDVC

Sportlaan 10 
5151 RK Drunen
tel. 0416 -779002
Routebeschrijving
Terug naar boven