Nederlaag tegen zeer sterke tegenstander

Gestel 1
26-08-2012
5-1

Scheidsrechter:   Mathon, A.P.P.M.
In Eindhoven moest de laatste wedstrijd in de beker tegen Gestel gespeeld worden. De Eindhovense ploeg heeft de beschikking over een zeer sterk team. Na het vorige seizoen hebben zij zich danig versterkt met spelers met Top- en Hoofdklasse ervaring. Dit was op het veld ook duidelijk te zien. Vanaf de aftrap waren de gastheren heer en meester op het veld. Hiertegenover kon RKDVC zeer veel werklust inbrengen. Toch moest voor rust slechts een doelpunt worden geïncasseerd. In de 18de minuut trof een prachtig schot doel, 1-0.
Ook na rust was het veldoverwicht groot voor de gastheren. Op de momenten dat de aandacht iets leek weg te zakken bij RKDVC werd onverbiddelijk toegeslagen. Maar liefst vier treffers zorgden ervoor dat de krachtsverhoudingen toch ruim in de cijfers werd uitgedrukt. In de slotminuut kon RKDVC toch nog iets terugdoen. Uit een vrije trap van Willem Luijk kon Abdel Yachou tegen scoren en de eindstand op 5-1 brengen.