RKDVC A1
25-08-2012
0-8

Scheidsrechter:   Hoogdalem, H.J.M. van
Op zaterdag 25 augustus stond de bekerwedstrijd tegen Den Dungen A1 op het programma. Vorige bekerwedstrijd hadden we met 3-0 gewonnen dus we wilden ook deze winnen om uitzicht te houden op de volgende ronde. Na de warming-up die Roy voor zijn rekening nam konden we beginnen aan de wedstrijd. Op het begin liep het allemaal een beetje stroef en we voetbalde ons eigen spel niet, maar toch kwam er in de 25e minuut een doelpunt van Damian. Ook daarna ging niet alles naar wens, maar uiteindelijk speelde we ons eigen spel en dat resulteerde nog voor rust in de 39e minuut tot een 2-0 door Roy en 4 minuten daarna schoot Koert de bal nog tegen de touwen. In de rust kregen we te horen dat als we ons eigen spel zouden spelen, we nog veel meer doelpunten konden maken. De 2e helft was nog maar net begonnen en Maarten schoot in de 47e minuut de 4-0 binnen. Er werd lang aanvallend gevoetbald en we gaven niets weg. Het duurde even maar in de 75e minuut schoot Cali de bal binnen en zo kwamen we op 5-0. 12 minuten daarna dribbelde Cali nog met een mooie Zinedine Zidane zijn tegenstanders voorbij en schoot ook nog even de 6-0 binnen. We hadden de overwinning al binnengesleept, maar toen kwam Martijn er nog even bij kijken en die schoot de bal in de blessuretijd geweldig met een curve in de lange bovenhoek waardoor we ook nog op 7-0 kwamen. Nog geen minuut daarna tekende Maarten voor zijn tweede en de eindstand stond op het scorebord: 8-0. Volgende week begint onze eerste competitiewedstrijd thuis tegen Emplina A1 en ook die willen we met 0 punten terug naar Empel sturen.