Rkdvc A2 begint eenvoudig aan beker!

RKDVC A2
RKKSV A1
25-08-2012
13-0

Scheidsrechter:   Vermeegen, H
Na een lange en goed verdiende vakantie, mochten vandaag alle teams weer aan de gang in het bekertoernooi. Zo ook de A2 van Rkdvc die in de voorbereiding al ongeslagen waren gebleven en bij vlagen goed spel op de mat neerlegde. In het bekertoernooi was Rkksv uit de Kruisstraat de eerste opponent en aangezien zij een klasse lager voetbalde, mocht dit voor de Drunenaren geen moeilijke klus worden.
Het kunstgras voor de kantine was de plek van bestemming en de A2 was op volle oorlogssterkte. Het spel in de oefenwedstrijden was vaak goed, maar vaak ook slordig en de opdracht was om dit vandaag in de eerste officiële wedstrijd niet te doen. Ook moest men als één team aantreden en veel voor elkaar overhebben, er moest naar elkaar gekeken worden en de 'gunfactor' moest bij de spelers komen. Het begin was sterk want binnen 10 minuten was er niet een, maar al liefst twee keer gescoord. Eerst was het Bilal die een voorzet aannam en afwerkte en vervolgens legde hij zelf de bal klaar voor Jeroen die de 2-0 liet noteren. De rest van het eerste bedrijf verliep in een zelfde soort beeld. Rkdvc A2 had de overhand en Rkksv kwam nauwelijks aan voetballen toe, de Drunenaren speelde alles netjes uit en bij de thee stond het maar liefst 7-0 voor Rkdvc door 4 goals van Bilal, 1 van Jules een van Jeroen en een van Roel. Dit was een droomstart voor DVC, maar ook de tweede helft moest er net zo gevoetbald worden. De instelling moest niet veranderen.
Dit gebeurde helaas wel, het spel was minder, maar toch kreeg Rkksv geen kans om ook maar een eretreffer te maken. Ondanks het mindere spel liep de score toch uit, want er werden veel kansen om zeep geholpen in de tweede helft, maar ook de tweede 45 minuten, liet de A2 de keeper van de Kruisstraat nog zes keer vissen. Invallers Jesse (2x), Julien en Maurice kwamen sterk in het veld en maakten hun eerste officiële minuten voor de A2 en Jules en Roel waren ook nog trefzeker namens Dvc en zo werd de einduitslag 13-0 en maakte de A2 een goede stap in het bekertoernooi, want dit was een goede wedstrijd, al moet er soms nog wel beter gevoetbald worden.
13-0 zegt genoeg en het spel was met name zeer sterk, sommige slordige punten moeten opgepakt worden en volgende week tegen Maliskamp kunnen we weer aan de bak en laten zien dat wij nog steeds de beste jeugdclub zijn in Brabant, want Rkdvc is en blijft een lastige opponent voor vele clubs in Drunen en omstreken.

Statistieken:
Toeschouwers: 28
Scoreverloop:
1-0 Billal Yachou
2-0 Jeroen van Loon
3-0 Roel Fitters
4-0 Billal Yachou
5-0 Billal Yachou
6-0 Billal Yachou
7-0 Jules van Uijen
8-0 Roel Fitters
9-0 Jules van Uijen
10-0 Jesse van Vlijmen
11-0 Julien Govaarts
12-0 Jesse van Vlijmen
13-0 Maurice Adegeest

Uw nieuwe, trouwe reporter ter plaatse
 

Verslagen

Zoeken op de site

RKDVC

Sportlaan 10 
5151 RK Drunen
tel. 0416 -779002
Routebeschrijving
Terug naar boven