Wilhelmina B2
01-09-2012
3-0

Scheidsrechter:   Deventer, H.L. van
Vandaag moesten we onze bekerwedstrijd tegen Wilhelmina B2. Na een goede warming up gingen we vol goede moed het veld op. We begonnen fel aan de wedstrijd. We hadden van de trainers te horen gekregen dat we onze eerste duels moesten winnen en daar gingen we ook voor. Iedereen voerde zijn opdracht goed uit en al snel viel er een doelpunt. De 1-0 werd gemaakt door Dylan na een voorzet van Sunny. Al snel viel de 2-0. Deze werd gemaakt door Sunny na een steekbal van Rolf. Na een tijdje voetballen gebeurde er niet veel maar kreeg Wilhelmina een paar goede kansen. Deze gingen er niet in dus met een 2-0 stand gingen we rusten. In de rust kregen we een pepptalk en een paar nuttige tips. Door deze tips konden we weer verder voetballen. We begonnen niet goed aan de tweede helft waardoor Wilhelmina meer kansen kreeg. Na een tijdje maakte we toch de beslissende 3-0 door Rob na een assist van Maarten. We bleven voetballen en dit leidde tot een paar mooie acties / combinaties. Wilhelmina kwam niet echt meer in het spel voor en wij konden de wedstrijd uitspelen. Jammer genoeg viel Koen wel met een blessure aan zijn knie uit. Na 80 minuten voetballen blies de scheidsrechter op zijn fluitje en was de westrijd afgelopen. Hiermee zijn we bijna zeker verder in het bekertoernooi. Volgende week begint de competitie met een thuiswedstrijd tegen WSJ en daarmee kunnen we deze westrijd een goed vervolg geven.