RKDVC E1
OJC ROSMALEN E1
01-09-2012
6-10

Vooraf was het een affiche voor een mooie voetbalochtend RKDVC E1 – OJC Rosmalen E1. Meteen aan het begin van de wedstrijd werden deze verwachtingen ook waar gemaakt. Allebei de teams wilden echt voetballen en gingen volop voor de winst. In een zeer hoog tempo werd aan de wedstrijd begonnen en beide teams kregen volop kansen en doelpunten. Na 5 minuten(!) stond RKDVC met 3-2 voor. Hoewel het tempo hoog bleef werd er wat gas teruggenomen, want het was duidelijk dat dit natuurlijk niet 50 minuten volgehouden kon worden. Met goed voetbal van beide kanten bleef het een aantrekkelijke wedstrijd. Halverwege de eerste helft werd het iets rommeliger en was OJC iets alerter met de kansjes die ze kregen. Hierdoor gingen we met een 3-6 achterstand de rust in.
Na rust begon RKDVC weer in hetzelfde zeer hoge tempo en werd de achterstand teruggebracht tot 5-6. Onze E1 had op dat moment het betere van het spel maar door pech konden we helaas de gelijkmaker niet scoren. Zoals het dan zo vaak gaat in het voetbal scoort de tegenstander dan wel. Ondanks deze tegenslag gingen de kopjes niet hangen en werd er gestreden voor iedere meter. Met goed voetbal en het nodige risico werd nog geprobeerd een overwinning te forceren maar helaas voor ons trok OJC aan het langste eind.
Jongens, wij als publiek hebben geweldig genoten van het met mooie voetbal in een hoog tempo. Nu hebben we verloren maar de volgende keer wordt het gewoon weer winnen!