Haarsteeg C2
RKDVC C3
13-10-2012
0-2

Vanmiddag stonden we voor 2e maal in een week tegen dezelfde tegenstander. Vorige week stapten we als winnaar van het veld, en sommigen van de jongens hadden op school al gehoord dat er bij onze tegenstander extra was getraind.

Door de herfstvakantie moesten we met 5 jongens minder op stap, hierdoor moesten we van ons gebruikelijke systeem afstappen en stonden jongens op plaatsen waar ze normaal niet echt staan. Vanaf de aftrap was het te zien dat er weer een gemeentelijke derby werd gespeeld, duels waren fel, en soms werd er op het randje gespeeld.
De wedstrijd ging gelijk op en halverwege de eerste helft had Haarsteeg een paar 100% kansen, maar door goed keeperswerk van Patrick en van de gelegenheidsverdedigers Hugo en Daan aangevuld met rots in de branding Dani hielden we ze op de 0.

Omdat het achterin goed ging, kwam het middenveld ook aan voetballen toe en werd er 10 minuten voor de rust middels een goede counter netjes afgerond door Mika.

De 2e helft hadden we de wind goed tegen, hierdoor stonden we flink onder druk, maar bleven we 'knokken' en kwamen we langzamerhand onder de druk vandaan. Haarsteeg wou niet verliezen en begon zwaardere middelen in te zetten, Sami werd bruut onderuit geschoffeld, maar wij gingen niet in dat spelletje mee.
De coach van vandaag (Roel) werd na de zoveelste overtreding van het veld gestuurd, uit de door aan ons gegeven vrije trap werd door een fantastische omhaal van Simon de 0 - 2 ingetikt.

Er was toen nog 10 minuten te gaan, in die tijd bleven we voetballen, en liepen we dus voor de 2e keer als winnaar van het veld.

Als leider en gelegenheidscoaches René en Roel zijn we trots op jullie!!!