Rkdvc A2 bekert verder met monsterscore!

SCI/FLYNTH A1
13-10-2012
16-0

Scheidsrechter:   Westing, S.W.A.J van
Op een druilerige zaterdag middag mocht de 'Twidde A' van Rkdvc aantreden tegen SCI A1 voor hun derde poulewedstrijd in de beker. Rkdvc stond in deze poule bovenaan en er werd verwacht dat ze zich zouden plaatsen voor de tweede ronde van het bekertoernooi. SCI was op papier namelijk een aanzienlijk mindere tegenstander. Veel jongens kenden deze tegenstander nog van de afgelopen jaren in eerdere teams.
Het begin was terughoudend, de A2 domineerde het spel, maar liet de hoop van de mannen uit Sint-Michielsgestel in leven. De kansen werden simpelgenoeg niet goed uitgespeeld en het goede spel leidde niet tot een verandering van de score. Na twintig minuten staakte de scheidsrechter de wedstrijd door een helse regenbui, maar vijf minuten later werd er weer vrolijk doorgevoetbald en liet Rkdvc zien dat het wel degelijk kon scoren. Het was Appi die dat inluidde met een schot vanaf de zestien, netjes in de hoek. Hierna liep Rkdvc over de gasten heen. Roel werd vijf maal door Appi en Jeroen vrij voor het goal gezet of dan wel met een gelukje, maar hij faalde niet en voor rust was het al 6-0 voor Rkdvc. De moed was ver te zoeken bij SCI en de tweede helft zou het wedstrijdbeeld niet veel veranderen.
Dit gebeurde ook niet, want de tweede helft was er voor de uitploeg geen redden meer aan. Het was eenrichtingsverkeer richting de goal van de rood-zwarten en het werd prijsschieten. Achtereenvolgens waren het Jeroen, Jesse, Jules, Bilal, een eigen goal, Julien, Loek en Bilal die het net wisten te vinden en er een monsterscore van maakten. Echter week onze telling af van die van de arbiter, die een 16-0 constateerde en daarom worden deze zoals het hoort overgedragen aan het kantinepersoneel voor de in de derde helft gescoorde punten!
Rkdvc A2 bekert dik verdiend verder met een doelsaldo van 34-0 na drie wedstrijden. Dat zijn duidelijke cijfers en deze lijn moet doorgezet worden in de competitie. Volgende week komt DSC, een zeer sterke ploeg met eveneens geen puntverlies, op bezoek en moeten we er weer vanaf minuut een staan.