RKDVC C1
15-12-2012
1-0

Scheidsrechter:   Versteeg, J.
Na voor iedereen, op allerlei vlakken, 2 weken van "bezinning" kon er vandaag weer gevoetbald worden. Voor de trotse 3e div-koploper RKDVC C1 stond er in de 2e ronde voor de beker 'n pittige tegenstander in 't verschiet. De ongeslagen(12-34pnt) koploper uit Hoofdklasse, Best Vooruit C1 was er klaar voor om te laten zien dat ze volgend seizoen aardig mee kunnen in de 3e div.Na 'n gelijkopgaande beginfase nam B-V d.m.v. goed combinatiespel het heft in handen en wist dit licht overwicht te belonen met de 1-0 voorsprong. Gaandeweg de 1ste helft vocht DVC C1 zich terug in de wedstrijd helaas zonder zich te belonen met de gelijkmaker.
Na rust werd de druk verder opgevoerd maar B-V liet zien dat ze niet voor niets nog ongeslagen koploper zijn in hun klasse zijn want zij bleven vrij overtuigd hun eigen spelletje spelen en gaven nagenoeg niets weg. In de slotfase nam bij sommige DVC-spelers het geloof en de kracht op de gelijkmaker af en werd zodoende afscheid genomen van het bekertournooi.
Jammer boys nu even met z'n allen lekker tot rust komen zodat we na de winterstop weer helemaal "Fris en Fit"' aan de 2e seIzoenshelft kunnen beginnen. Want daarin staat ons nog 'n zwaar klusje te wachten. Maar ongeacht hoe dat afloopt jullie mogen best trots(maar nog niet helemaal tevreden)zijn op het aantal punten dat gehaald is want daar(KOPPOSITIE!!!)was vooraf door niemand rekening mee gehouden. Tenslotte wenst heel de C1 iedereen en DVC-ers in 't bijzonder heel fijne kerstdagen en 'n sportief en gezond 2013. Tot volgend jaar!!!!