Madese Boys C1
16-02-2013
5 - 5

Op het eind van deze "feestweek"' mocht de C1 aantreden voor 'n oefenwedstrijd tegen 'n oude bekende Madese Boys C1.
Met de herstelde Stijn (tevens jarig) en Sven (beide 6 weken out) in de basis stond het binnen de minuut al bijna 0-1 door onoplettendheid=scherpte van onze verdedigers. Ook het vervolg van de beginfase was MB de betere en bovenliggende partij die constant voor gevaar en paniekvoetbal bij DVC zorgde. Uit de 1ste goed opgezette aanval van onze kant kopte Thom 'n prima voorzet van Tomas tegen de lat en vergat in z'n treurmomentje de rebound binnen te tikken. Uit de counter daaropvolgend scoorde MB de 0-1, wederom door aarzelend ingrijpen van de verdedigers. Vanaf dat moment werd de koploper van de 3e div. door de middenmoter van de Hoofdklasse helemaal weggespeeld en mocht blij zijn het bij 0-3 bleef. Maar de DVC C1-boys zijn qua voetbal soms net kameleons (hoort bij leeftijd), want vanuit het niets herpakten ze zich en wisten terug te komen in de wedstrijd. Zowaar 2-3 bij rust.
In de rust zijn de boys erop gewezen met 'n andere instelling aan de 2e helft te beginnen om 'n afgang te voorkomen. Deze boodschap was aangekomen want het spel en de inzet was beter dan voor rust. Toch wist MB als 1ste te scoren 2-4. Wat de boys daarna lieten zien was positief, strijdlust met bij vlagen goed spel en zelfs de voorsprong 5-4. Kort voor tijd wist MB alsnog de verdiende gelijkmaker op het, niet aanwezige, scorebord te zetten. OK boys, je ziet maar jullie kunnen best wel voetballen maar zonder juiste instelling zijn we kwetsbaar!