RKDVC A2 KAMPIOEN!

Vlijmense Boys A1
RKDVC A2
23-04-2013
1-8

Daar was ie dan, de lang verwachte kampioenswedstrijd van de A2 van Rkdvc. Hij had even op zich laten wachten, maar nu was toch echt de dag aangebroken dat Rkdvc A2 het kampioenschap in de tweede klasse in de wacht kon slepen. Echter moest er wel eerst gewonnen worden op een mooie, warme dinsdagavond in en tegen Vlijmen.
Rkdvc begon sterk en liet gelijk zien wat het wilde en dat was kampioen worden. De Drunenaren namen de touwtjes in handen en zorgde ervoor dat Vlijmense Boys, die vijfde stonden, er niet aan te pas kwam en nauwelijks voor de Drunense goal verscheen. Rkdvc deed dit wel en dit leidde binnen het kwartier tot de verdiende openingstreffer van Jesse. Hierna ging het feestje vrolijk verder, want niet veel later was het Jeroen die de tweede, Drunense treffer binnenkopte. Virtueel was de A2 nu kampioen, maar de voorsprong moest nog wel tot de negentigste minuut vastgehouden worden. Dit leek makkelijk te gaan lukken toen Julien en Roel voor rust ook hun goaltjes meepikten en de ruststand op 4-0 bepaalde, waardoor Vlijmense Boys het kon vergeten om Rkdvc van de titel te houden.
Na rust bleef Rkdvc veel kansen krijgen, die het vaak niet verzilverde, maar ook de Vlijmense Boys kregen de nodige mogelijkheden om hun eretreffer te maken, maar ook dat gebeurde niet. Rkdvc liep hierna verder uit via Julien die zijn tweede en derde en mogelijk laatste goal voor Rkdvc maakte, omdat hij na dit seizoen helaas stopt. Ook Roel maakte zijn tweede en bracht hiermee de score op 7-0. De koek was nog niet op, want ook Huub liet zijn naam op het scorebord noteren na een scrimage. 8-0 was een keurige uitslag voor een kampioenswedstrijd, maar toch was het Vlijmen dat net voor tijd voor de eretreffer zorgde via Leroy.
Hiermee is Rkdvc A2 officieel kampioen van de tweede klasse en zal het volgend jaar uitkomen in de eerste klasse.
Zaterdag staat nog een uitwedstrijd bij Haarsteeg te wachten, waarna het FEEST los kan barsten.

Statistieken:
Toeschouwers: 50
Scoreverloop:
0-1 Jesse van Vlijmen
0-2 Jeroen van Loon
0-3 Julien Govaarts
0-4 Roel Fitters
0-5 Julien Govaarts
0-6 Julien Govaarts
0-7 Roel Fitters
0-8 Huub Voogd
1-8 Leroy van Nimwegen

Namens uw vaste, vertrouwde, juichende reporter
 

Verslagen

Zoeken op de site

RKDVC

Sportlaan 10 
5151 RK Drunen
tel. 0416 -779002
Routebeschrijving
Terug naar boven