4-1

Vandaag stond er weer eens een bekerwedstrijd op het programma.
We moesten alleen Sivar missen vanwege vakantie.
Stijn mocht vandaag de wedstrijd fluiten.
We begonnen aanvallend aan de wedstrijd wat al snel resulteerde in een 1-0 voorsprong gemaakt door Samuel op voorzet van Joost.
We bleven goed naar elkaar overspelen en we scoorden daardoor de 2-0 weer door Samuel.
Ook onze Thijs stond weer goed te keepen en had een paar mooie reddingen.
Even rust en nog een paar aanwijzingen van Tim en Guus voordat de 2e helft weer begon.
Wilhelmina begon meer druk te zetten waardoor onze achterhoede met Jasper, Brent en Sjoerd op scherp werden gezet. Na een goede aanval van ons kregen we een tegenaanval helaas 2-1.
Onze jongens werden weer wakker geschud en gingen weer vol aan de bak. Ricardo had nog een mooie kans, maar helaas op de lat en Brent schoot net over.
Uit een vrije trap van Wilhelmina had Tygo nog een hele mooie redding.
Gelukkig gingen we door en met een mooie combinatie van Ricardo, Joost en Samuel kon laatstgenoemde de 3-1 scoren en daarna scoorde Tygo nog de 4-1.
Jongens jullie hebben weer mooi combinatie voetbal laten zien. Doe dit zaterdag ook en maak er dan een mooie wedstrijd van.