FC Engelen D3
RKDVC D4
27-04-2013
1-2

Vandaag uit tegen Engelen op hun mooie nieuwe sportcomplex. We begonnen nu vanaf het begin goed aan de wedstrijd, er werd goed gecombineerd en we kregen de beste kansen. Maar ook Engelen was af en toe gevaarlijk, zeker toen een schot bij ons op de lat kwam. Op een gegeven moment kwamen we toch op een 1-0 achterstand. Dit bleef zo tot de rust, maar het spel in de eerste helft gaf hoop.
En dit bleek ook zo, want we gaven de tweede helft een prima pot voetbal te zien. Vele kansen kwamen er, maar helaas ontbrak het aan de afwerking. Toch kwam de verdiende gelijkmaker toen Ygit op snelheid op links een solo begon en de bal keurig in de hoek tikte, 1-1. Ook raakten we nog een keer de lat. Ver in de tweede helft kwam de goed spelende Menno als voorstopper mee naar voren en loste een hard schot waarbij de bal via de lat duidelijk achter de lijn sprong, De scheidsrechter keurde de goal echter niet goed, maar op aangeven van de grensrechter (en ons) wees hij alsnog naar de stip, 1-2. Hierna volgden nog diverse mooie combinaties maar het bleef bij 1-2, waarmee de verdiende overwinning binnen was. Jongens prima gevoetbald en een mooie overwinning.