C1 EINDIGT BOVENAAN MAAR NOG GEEN "KAMPIOEN"!?

JVOZ C2
RKDVC C1
27-04-2013
1-2

Scheidsrechter:   Verdaasdonk, M.G.
Op deze 1ste dag van de Mei-vakantie stond de C1+ hun ouders om 08.00uur op de Sportlaan klaar voor hun laatste en tevens heel belangrijke wedstrijd van het seizoen. De zeg maar verre uitwedstrijd naar JVOZ C2 te Vlissingen. Met 'n voorsprong van 3 punten, maar 1 wedstrijd meer dan concurrent voor de titel Oranje Wit C1. Dus bij winst van ons mogen zij hun beider wedstrijden geen puntverlies meer oplopen. Met de beslissing om de niet geheel fitte, maar voor het moraal belangrijke, Thom toch te laten beginnen namen de coaches het risico dat dit toch goed zou uitpakken. Op 'n veld dat als je daarop je hondje uitlaat dit met ingetapete enkels moet doen(wat 'n schande voor 'n Opleidingsclub) begonnen de boys niet lekker aan de wedstrijd, Misschien dat toch de zenuwen hieraan debet waren? In de 4e minuut werd de keuze om het moeilijk te doen genadeloos afgestraft 1-0. Wat 'n domper zowel op als langs het veld!! Maar complimenten boys, want jullie raakten niet in paniek en probeerden het juiste gevoel weer op te pakken. Maar wij troffen vandaag 'n team dat ondanks dat er voor hun niks meer op het spel stond, ons 'n groot gedeelte van de 1ste helft voetballend de baas was. Onze verdedigers en middenvelders kregen maar geen vat op hun beweeglijke en kris kras door elkaar lopende spelers. Ondanks dat overwicht wisten wij toch ook in hun 16 te komen mede door het sterke spel van eerder genoemde Thom. In de 18e min, was het Sven die vanaf 20 mtr. mocht aanleggen voor 'n vrije trap en deze verdween met wat hulp van de JVOZ-keep in het doel 1-1.Zo deze stand, maar nog niet ons spel, bood wat perspectief voor het verdere verloop van de match. Maar eerlijk is eerlijk de "kleintjes"" van JVOZ wisten elkaar d.m.v. goed positiespel goed te bereiken. Desondanks wisten ook onze voorwaartsen voor rust ook voor enig gevaar te zorgen.
In de rust is er op duidelijke toon aangegeven dat er, door iedereen, nog maar 35min. zijn om alles maar dan ook alles te geven om de 3 punten binnen te slepen. Deze boodschap was i.i.g. aangekomen want gedurende de gehele 2e helft is er door allen kei-en keihard geknokt voor iedere meter en bal. Helaas kon Thom na 'n min.of 7 in de 2e helft niet meer verder, zijn enkelblessure begon op te spelen. Hij kon zijn tranen niet bedwingen van teleurstelling.Stijn verving hem meer dan verdienstelijk. De betere inzet werd beloond met de 1-2 voorsprong. Thomas werd via Stijn en Ralph vrij voor 'n leeg doel gespeeld en kon zo de bal binnen schuiven. Er ontspon zich nu 'n heerlijk nog spannender duel met 'n soort van kick and rush spel van beide teams. Echter leken de accu-tjes van de JVOZ-ers leeg te raken want zij kwamen steeds minder op onze speelhelft al moest onze ook vandaag weer ijzersterke verdediging op z'n hoede blijven voor hun counters. Maar ook onze overige spelers knokten voor iedere bal en meter om deze overwinning over de streep te trekken. En toen.. eindelijk was daar het verlossende fluitsignaal van de niet al te best leidende scheids.De vreugde om de zeer knap behaalde en niet verwachtte bovenste plaats werd zowel op als langs het veld 'n beetje ingetogen gevierd want het gonsde van de tribunes dat Oranje Wit niet op winnen stond...helaas die wens ging niet door zij wisten hun wedstrijd vandaag ook te winnen.
Niets aan de hand boys over 'n week weten we of we 'n beslissingswedstrijd moeten spelen of dat jullie meteen het Wonderteam van RKDVC worden met promotie naar de 2e div.

De tevreden technische staf RKK en ouders.

Opstelling: Nakker-Djordi(die alweer 'n goede partij keepte), Bijtertje Bauke op links, Hautaine Hein en Zoef Zoef Rick in het centrum, Feestbeesje Joris op rechts die z'n plaats afstond aan Stoicijnse Sander, Slopertje Stijn op rechtsmidden, Sluwe Roy als midmid, en linkshalf Smiley Sven. Dromertje Thomas als linksvoor, Drs.Ing. Ralph op rechts, Ozzychinski Saurez als spits, en Draaitol Thom(metje) de aanvoerder.
En niet te vergeten Sleepy Kelly, Strezzy Robbie en(vul maar in.......)** en al die anderen die ons in alles gesteund hebben gedurende het seizoen, HARSTIKKE BEDANKT!

** winnaar van de prijsvraag krijgt 'n kus (of 2) en? van diegene.

P.s Waar en wanneer is dat feessie?
 

Verslagen

Zoeken op de site

RKDVC

Sportlaan 10 
5151 RK Drunen
tel. 0416 -779002
Routebeschrijving
Terug naar boven