ADreamTeam strikes again!

Right'Oh A1
RKDVC A3
23-04-2013
14-1

Door het plotselinge overlijden van Koen Post werden alle wedstrijden op zaterdag afgelast en moesten we de wedstrijd tegen Right Oh op dinsdag avond 23 april inhalen. Helaas konden er een aantal teamgenoten niet dus moesten we versterkingen halen uit de B, we hadden 5 spelers mogen lenen maar helaas stonden we nog met 11 man in totaal op het veld zonder wissels.
De wedstrijd begon met een mooi zonnetje en met prachtige vogels die over het veld zweefden kon de wedstrijd al niet meer stuk, vanaf de eerste minuut inspireerden de vogels ons en zodoende konden alle supporters zien dat de bwoys uit drunen een maatje te groot waren voor hun. We hadden trouwens ook geen keeper dus moest onze eigen Niek in de goal staan, dit ging de eerste paar seconden goed. Het ging goed totdat hij de bal moest tegen houden.. helaas lukte dat niet.
Toen was eindelijk dat moment daar.. Roy kreeg een dieptebal en rende op de keeper af.. het leek wel ofdat hij op de brommer zat.. de keeper kwam op Roy af maar aangezien hij sneller is dan het licht passeerde hij de keeper mooi en ronde het af met een prachtige volley.
BAM DIE ZIT KEMAAAN ROY.
Vanaf dat moment was ook op het scorebord te zien dat we meededen aan de wedstrijd. Vanaf het doelpunt van Roy waren we zeker niet de minsten op het veld. De tegenstanders werden geïmponeerd door ons prachtige spel en we zagen ze denken: ''waarom spelen zei niet in de eredivisie''. Dat konden wij maar als te goed begrijpen en daarom zakte we een beetje terug in ons spel. Wij gaven ze een paar kansjes en die maakte ze nog af ook.. Dit deden wij omdat we ze goed wilden laten voelen dat ze ook één keertje zouden winnen. Voor ons was het seizoen toch al bepaald dus we maakten ons er niet zo druk om.
Die paar kansjes die ze kregen waren er 14 en ze gingen er allemaal in (allemaal buitenspelgoaltjes). We hopen dat we ze nu een zelfverzekeringsheidboost hebben gegeven zodat ze niet blijven verliezen.
Jongens van Right Oh, graag gedaan voor deze overwinning op ons, zonder ons was dat niet gelukt!
Roy, Tim, Matthijs, Jordi bedankt voor het meedoen en het mogelijk maken van deze magische avond!

Supporters: 79
Weer: Lekker weer met kans op tornado's
Man of the match: Henck Cklockhuis (spits van Right Oh)
Wind: 17km/u in zuidelijke richting
 

Verslagen

Zoeken op de site

RKDVC

Sportlaan 10 
5151 RK Drunen
tel. 0416 -779002
Routebeschrijving
Terug naar boven