RKDVC A2 eindigt geweldig seizoen met gelijkspel!

Haarsteeg A2
RKDVC A2
27-04-2013
2-2

Nadat Rkdvc afgelopen dinsdag kampioen geworden was en dit deels had gevierd, moest deze zaterdag het grote feest plaats gaan vinden. Echter moest eerst de laatste wedstrijd van het seizoen nog gevoetbald worden, in en tegen Haarsteeg. Dit leek goed te beginnen voor de Drunenaren, want het eerste half uur waren er mogelijkheden in overvloed, maar deze werden helaas niet benut en men kent het gezegde van een of andere, verdwaalde oud-voetballer: "Als ie er aan de ene kant niet invalt, dan valt ie aan de andere kant." En dit bleek toen Haarsteeg op voorsprong kwam uit een vrije trap van een meter of vijfentwintig. Hierna moest DVC alles op alles zetten om als kampioen niet ten onder te gaan, want het moest de eer toch hoog houden.
Na rust deden de kampioenen er alles aan om dit voor elkaar te krijgen en twintig minuten na de thee was het Jesse dan ook die keurig binnenkopte en de stand gelijk trok. De 'Twidde A' ging door en Jules zorgde zelfs nog voor een voorsprong ondanks het zwakke spel van de mannen uit Drunen. Net voor tijd bleek het echter toch niet genoeg te zijn, want het was Haarsteeg dat via een snelle counter de eindstand op 2-2 bepaalde. Hierna probeerde beide ploegen het nog wel, maar het mocht niet meer baten. Helaas pakte Huub ook nog een rode kaart, waardoor hij een of meerdere wedstrijden van het volgend seizoen zal moeten missen.
Na dit spijtige afsluiting van de competitie werd het kampioensfeest er zeker niet minder om gevierd en gingen de zeer terechte kampioenen uit Drunen tot in de late uurtjes door!
Wij hopen u allemaal volgend seizoen weer langs de lijn zien en willen hierbij iedereen bedanken die aan dit succes heeft bijgedragen!

Statistieken:
Toeschouwers: 32
Scorerverloop:
1-0 Tierny van Bijnen
1-1 Jesse van Vlijmen
1-2 Jules van Uijen
2-2 Scott Haver

Namens uw vaste, vertrouwde, gelukkige reporter
 

Verslagen

Zoeken op de site

RKDVC

Sportlaan 10 
5151 RK Drunen
tel. 0416 -779002
Routebeschrijving
Terug naar boven