RKDVC B1
04-05-2013
0-3

Scheidsrechter:   Leytens, A.H.
In de laatste wedstrijd moest RKDVC aantreden in Breda tegen JEKA. Aan alles was te merken dat de competitie op zijn laatste benen liep. In een plichtmatige wedstrijd waren niet veel hoogstaande momenten te noteren. De hoogtepunten waren eigenlijk tot drie beperkt, Alle drie leidde tot een doelpunt voor RKDVC. In de 39ste minuut scoorde Robin Aerts de 0-1. Met een zeer fraaie lange pass van Tim werd Robin aan het werk gezet. Alleen voor de doelman werd deze kansloos gelaten met een schitterende lob.
Acht minuten in de tweede helft was het Mathijs die zich in een kansrijke positie bracht. Zijn harde schot verdween laag in de verste hoek, 0-2. Het derde hoogtepunt volgde in de 68ste minuut. Nadat Mark een inworp had genomen kreeg hij de bal terug. Zijn hoge en goede voorzet werd door Robin op waarde geschat en onhoudbaar binnen gekopt, 0-3.

Het beste nieuws kwam uit Drunen. Telefonisch werden we op de hoogte gebracht dat C1 kampioen was geworden. We willen de jongens van de C1 feliciteren met het kampioenschap.
Komende zaterdag staat de finale van de beker op het programma. Deze finale is tegen WODAN. Het Eindhovense team is voor RKDVC altijd een lastige tegenstander. Om 13:15 uur staat de finale gepland. Dan zullen we een meer te duchten tegenstander treffen.

Opstelling:                  Joris van de Wiel (Jeroen Klerkx 40ste), Giel Brandts, Kjell Kooijmans, Tim Poel, Jeroen Verschuren (Marijn Hooijmans 55ste), Mark Buijs, Gido ten Cate, Robin Aerts, Joep Fitters, Mathijs Fitters, Stijn Holtslag (Samed van Oeveren 50ste)
Scoreverloop:             0 – 1 Robin Aerts 39ste minuut
                                 0 – 2 Mathijs Fitters 48ste minuut
                                 0 – 3 Robin Aerts 68ste minuut
Toeschouwers:            30