Taxandria VR1
05-05-2013
8-2

Scheidsrechter:   Vermeegen, L
Vandaag de competitieafsluiting en de tevens de wedstrijd voor klassebehoud in de 4de klasse. En natuurlijk de laatste wedstrijd voor trainer Frank, die ons na 4 seizoenen gaat verlaten en zijn carrière gaat voortzetten bij 2e klasser Hurwenen VR1.
We gingen sterk van start. Er werd vanaf 't begin goed getikt, er zat snelheid in het spel en de grootte van het veld werd goed benut. Dit resulteerde al snel in de openingstreffer van Julia op aangeven van Kelly(1-0). De 2-0 volgde snel, Cayra scoorde op een mooie voorzet van Kelly. Niet veel later kregen we een corner, genomen door Leonie. In de rebound kwam de bal voor de voeten van Cayra die kon binnentikken (3-0). Daarna zakte ons goede spel wat in en kreeg Taxandria wat meer ruimte om op te komen. Onze verdediging, bestaande uit Inge, Nancy, Nicole en Sanne hielden goed stand. Echter konden zij niet voorkomen dat uit een corner de bal via de kluts achter onze keepster verdween (3-1).
Na wat tactische tips in de rust gingen we vol overtuiging de 2e helft in. Toch liet 't mooie spel nog even op zich wachten. Echter toen iedereen weer warm was gedraaid kwam de doelpuntenmachine verder op gang. Na goed voorwerk van Chayenna wist Cayra de 4-1 en 5-1 op haar naam te zetten. Ook Kelly haar inzet werd beloond en kon op aangeven van Nicole de 6-1 binnen schieten. In een zwak moment wist een speelster van Taxandria zich vrij te spelen en schoot de bal naast keepster Fabiënne (6-2). Maar de overwinning gaven we niet meer af. Na inbrengen van wisselspeelsters Lotte en Mandy wisten we de score uit te bouwen naar 8-2.
We hebben gestreden als leeuwinnen en door deze overwinning hebben we klassebehoud veilig weten te stellen. Super gevoetbald!

Na de wedstrijd hebben we trainer Frank en assistent trainer Erik in het zonnetje gezet en bedankt voor hun inzet afgelopen seizoen(en).
Vol goede moet zien wij volgend seizoen te gemoed, Weet u nog speelsters, een trainer en/of leider dan horen wij dat graag!