KERSVERSE 2E DIVISIONIST BLIJFT KAMPIOENSCHAP VIEREN

RKDVC C1
Ouders
18-05-2013
OERGEZELLIGE AFSLUITING

Vandaag stond er voor de Kampioenenploeg C1 2013 de 1na laatste activiteit in deze samenstelling op het programma. Helaas zonder keeper Djordi en leider/grens Kelvin, beide hadden contractuele verplichtingen elders.
Om 10.00uur werd er vanaf ons sportpark vertrokken richting Best(dit keer Noord en niet Zuid). De jongens werden onderweg zenuwachtig en vrolijk want in B-Nrd. ligt speelpaleis Doepi-dip. Daar aangekomen werden ze verrast want ze mochten naar het speelterrein voor de grotere jongens. De 1ste activiteit was 'n kabelbaan over 'n nu nog ijskoude waterplas dus moest er weer** goed geluisterd naar de instructeur die de veiligheidsmaatregelen(goed vasthaken e.d.)
Deze eenmalige ritjes waren voor sommige angstige momenten, van blijf ik droog of niet. De 2e activiteit was "pool-voetbal"", maar goed dat ie niet meetelde voor de competitie anders ...? Hierna was er 'n "jungle-achtige" touwbaan die bij de instructeur de ""ons"" bekende stress deed tij de oeslaan. Na het nuttigen van 'n klein hapje en drankje werden de boys nu naar 'n kelder-doolhof gebracht(waarbij de instr. ""hoopte"" dat er enkelen echt zouden verdwalen, helaas voor hem daar is deze groep te gewiekst voor. Het volgende spel vonden de meeste, achteraf, wel het gaafste nml:laserschieten, in 'n echt-battle decor mochten ze erop los schieten en glijden(wat was het verraderlijk glad he Ossie). Het ging zoals gedurende het iiezoen ze hadden wel erg veel munitie(=kansen) nodig om hun doel te raken/vinden.Onderweg naar de laatste activiteit vertelde de instr. dat hij met deze DSL#-groep** helemaal klaar was, waarop wij zeiden nu al na 'n paar uur wij hebben het tenminste 40 weken met toch wel plezier volgehouden. De spectaculairste hebben we voor het laatst bewaard, de glijschans, waar vanaf werd gegleden met en zonder hulpmiddelen vonden helemaal gaaf want nu hoefden ze niet bang te zijn dat er iets onder water zou komen te staan(nou ja, onder in de pakken "hing"" 't wel erg koud) maar na de 1ste schrik van het ijskoude water hebben ze i.i.g. veel lol gehad.
Na terugkomst in Drunen waren de ouders ondertussen ook komen opdagen want die hadden ook wel weer zin in, waar is dat feestje? Onder het genot van div. drankjes en 'n heerlijke BBQ werd het na de diverse bedankjes en presentjes over en weer nog heeeeel gezellig en lang onrustig in de kantine.
Ouders en spelers harstikke bedankt voor dit(weer) fantastisch, gezellig en zeer succesvolle seizoen waarbij door de spelers de totaal, zeker door ouders en ons niet verwachtte titel in de 3e!!!! divisie werd bemachtigd Jullie schreven ook weer geschiedenis en zullen hier later hopen wij nog met genoegen aan terug denken. Volgende week als xtra afsluiter(ook voor de ouders!!???)nog 't Internatinaal toernooi bij DVC en dan zit er voor de C1 2012-2013 het seizoen op. Maar we blijven jullie volgen.
Rob,Kornel en Kelvin(en ook 'n beetje Alex)

P.s. volgende week nemen we afscheid van onze Keeper Djordi die mede door jullie-spelers ''n transfer maakt naar NAC.
En ook 'n zeer groot bedankje naar kantine- en terrein personeel voor de goede zorgen gedurende het jaar.
 

Verslagen

Zoeken op de site

RKDVC

Sportlaan 10 
5151 RK Drunen
tel. 0416 -779002
Routebeschrijving
Terug naar boven