RKDVC A1
18-05-2013
4-1

Scheidsrechter:   Chahid, A.
Alliance, Geldrop/Houta Bouw en RKDVC waren in Sprang-Capelle samengekomen om uit te vechten wie de beste van de hoofdklasse's F,G en H was. De eerste wedstrijd van de middag was Alliance A1 - RKDVC A1. Deze kraker begon om half 2. De wedstrijden duurden 2 maal 30 minuten en om 13:30 werd er voor de eerste keer afgetrapt. Alliance zocht de aanval en was meteen gevaarlijk. Door zwak te verdedigen kwam Alliance al voor de rust op 2-0. RKDVC moest veel goedmaken in het tweede bedrijf van de wedstrijd. Het spelbeeld werd wat evenwichtiger en het spel golfde op en neer. Na rust verdubbelde Alliance de marge naar 4 en was het gespeeld. De 3-0 was een penalty, waarbij Huub een gele kaart kreeg, Niet veel later kon hij vroegtijdig de kleedkamer op zoeken na een onbesuisde tackle. RKDVC deed nog iets terug in de naam van een treffer. Damian combineerde goed met Rick v W. Damian wist Maarten te bereiken die de 0 van het scorebord haalde. 4-1.

'Wist je datjes' bevinden zich aansluitend aan het verslag van RKDVC - Geldrop/Houta Bouw.