Geldrop/Houta Bouw A1
18-05-2013
1-1

Scheidsrechter:   Masman, J.D.
Alliance speelde tegen Geldrop 1-1 gelijk, waardoor RKDVC geen kans meer had op toernooiwinst. Toch werd er gestreden voor de 2de plek. Geldrop moest verslagen worden. De wedstrijd begon erg slecht, met aan beide kanten veel slordigheden. Vele passes werden blind gegeven en bereikte hun doel niet. Daardoor was het erg rommelig en konden beiden teams geen grote kansen creëren. Toch was het RKDVC die nog voor rust scoorde. Na een korte corner trok Roy de bal strak voor naar de 2de paal. Daar stond Damian helemaal vrij die de bal vervolgens ook diagonaal raak kopte. Na de rust drong Geldrop meer en meer aan en werden grote kansen verprutst door de Geldropse voorhoede. Bij een 1-0 voorsprong kreeg RKDVC zelfs een penalty. Mitchel mocht de oversteek maken en ging achter de bal staan. Wat sommigen dachten werd werkelijkheid en Mitchel prikte de bal net over. Geldrop profiteerde goed van de dip van RKDVC en wist de 1-1 te maken, door de bal snoeihard onderkant lat in het doel te knallen. Mitchel was kansloos. De wedstrijd was gespeeld en RKDVC eindigde als 3de en laatste. Helaas kon RKDVC niet haar 4de titel dit seizoen op de prijzenlijst zetten. Aankomende zaterdag het districtbeker toernooi. Op dit toernooi spelen we tegen JEKA A1, ASWH A1 en JVOZ A1. JVOZ speelt nog voor promotie tegen Margriet A1 dus zij kunnen niet aanwezig zijn,

'Wist je datjes' staan onder het verslag van de wedstrijd Alliance - RKDVC.