Perdjûhs behalen 1 punt tijdens eerste wedstrijd onder leiding van onze nieuwe trainer!

Taxandria VR1
RKDVC VR1
25-08-2013
1-1

Vandaag stond de eerste bekerwedstrijd op het programma, onder leiding van onze nieuwe trainer; Keith.
Keith is in Engeland geboren en is voor zijn werk in 1993 naar Nederland gekomen. Het was de bedoeling dat hij voor 3 jaar hier zou blijven. Inmiddels is hij hier nog steeds en heeft het goed naar zijn zin. Één van zijn passies is voetbal. Hij heeft semi-professioneel gevoetbald in Engeland. Wekelijks voor zo'n 3000 man. Hij is blij na 5 jaar weer een team te kunnen trainen, omdat zijn werk dat nu toe laat. Daarbij zijn wij blij met Keith!

Deze eerste bekerwedstrijd speelden we tegen Taxandria, vorig jaar nog in dezelfde competitie, een oude bekende dus.
Binnen 5 minuten had Bianca al een schot op goal. Kelly was in vorm vandaag met corners, de eerste werd vlak voor de lijn helaas gemist. De kansen waren voor RKDVC alleen werden ze nog niet goed benut. De verdediging stond goed en we speelden goed op buitenspel. Na een half uur begonnen de kansen gelijk op te lopen. Julia had, voordat ze gewisseld werd, nog een mooie kans om te scoren maar haar schot ging rakelings naast. Ruststand 0-0.

We begonnen goed aan de tweede helft en creëerden mooie kansen. Cayra had een mooi schot over goal na aangeven van Kelly. Evenals Sanne junior op aangeven van Cayra. Chayenna wist het middenveld goed te organiseren en Fabiënne hield haar doel keurig schoon. Een goed genomen corner van Taxandria wist Yvonne bij de tweede paal goed weg te werken, waarna van achter uit de bal bij Kelly in haar voeten op het middenveld kwam. Ze bracht de bal op en maakte het af, 0-1!
Vlak voor het eindsignaal wilde Nicole haar tegenstandster blokkeren wat met pech resulteerde in een penalty tegen, 1-1. Dit was tevens de einduitslag.
Er is hard gewerkt en er werden kansen gecreëerd. Keith is tevreden over de eerste wedstrijd!

Perdjûh 7

PS A.s. donderdag staat de oefenwedstrijd RKDVC VR1 -Good Luck VR1 op het programma, aanvang 19.30 uur.
 

Verslagen

Zoeken op de site

RKDVC

Sportlaan 10 
5151 RK Drunen
tel. 0416 -779002
Routebeschrijving
Terug naar boven