RKDVC 3 weet kansenfestijn niet om te zetten in overwinning

RKDVC 3
TGG 2
25-08-2013
2-2

Vandaag mochten de mannen van Dhr. Schellekens aantreden voor de eerste officiele wedstrijd. De tegenstander was TGG 2. In eerste instantie leek TGG een fysiek sterke ploeg. Hierdoor had DVC in de eerste minuten wat ontzag voor de tegenstander. Maar toen bleek dat dit niet hoefde en de duels gewonnen werden kreeg DVC steeds meer de overhand. Richting het einde van de eerste helft wist DVC verschillende grote kansen te creeeren en uiteindelijk er ook eentje van te benutten. Mark wist enkele spelers te omzeilen en schoot rustig binnen. Na deze goal volgde nog vele grote kansen maar de score bleef 1-0.
De tweede helft starte zoals de eerste helft geeindigd was. een kansenfestijn voor DVC maar ook nu wisten we weer vele kansen te missen en uiteindelijk toch de 2-0 binnen te prikken door Luuk. Hierna werd de gashendel wat los gelaten en gebeurde er weinig. Tot uiteindelijk zomaar uit het niets TGG een schitterende goal wist te maken door de bal vanaf een meter of 30 in de kruising te schieten. De mannen van TGG hadden de smaak te pakken en geloofde er ineens weer in. Hierdoor stond het binnen enkele minuten ineens en onverwacht 2-2. Na de 2-2 golfde het spel op en neer maar wist geen van beide ploegen meer te scoren.
Ondanks de vele kasen helaas een 2-2 maar een leuke opsteker voor de volgende wedstrijd is dat de kansen gecreeerd worden.

Donderdag gaan we weer aan de bak voor de tweede bekerwedstrijd.