GOOD LUCK VR 1
29-08-2013
3-4

Scheidsrechter:   Logten, H. van
Donderdagavond was het voor het vrouwenteam tijd voor een vriendschappelijke wedstrijd. Na aanmoediging van Keith to ‘KICK SOME ASS’ betraden de Perdjûhs, versterkt met een aantal Veulentjes, het veld. De daadkracht van de uitspraak werd echter niet opgepakt zoals deze bedoeld was en DVC speelde een vrij slechte eerste helft. Er werden wel enkele kansen gecreëerd, maar een doelpunt bleef uit. Een tegendoelpunt viel echter wel. Met hernieuwde kracht werd dit doelpunt direct na de aftrap door Chayenna beantwoordt met de gelijkmaker (1-1). Tijdens het signaal van de rust stond het helaas alsnog 1-2.

Na weinig woorden kwamen de Perdjûhs na rust het veld weer op. Er moest beter en positiever gespeeld worden. Vanaf de aftrap begonnen we de tweede helft erg fel en overheersend. Dit resulteerde in een mooie goal van onze nieuwe aanwinst Ayse (2-2). De fanclub van Ayse was dan ook goed te horen langs de lijn. Nadat we weer tegen een achterstand aankeken (2-3) knalde Chayenna de gelijkmaker binnen, met een prachtige hoge bal van verre afstand (3-3). Helaas konden we een vierde tegendoelpunt niet voorkomen en werd deze vriendschappelijke wedstrijd afgefloten bij een stand van 3-4.

Dames, laten we het met z’n alle oppakken en er weer volle gas voor gaan!