Helvoirt VR1
08-09-2013
6-0

Scheidsrechter:   Vermeegen, L
Vol goede moed gingen we vandaag de wei in voor de bekerwedstrijd tegen Helvoirt. We moesten vandaag met 4-0 winnen om een ronde verder te komen in de beker dus was er wel wat druk op ons gelegd.
Maar al snel bleek dat we vandaag goed in ons spel zaten waardoor Cindy, net weer terug na een zwangerschapsverlofje en het duidelijk nog niet verleerd is, al na 5 minuten de 1-0 maakte.
Vrij snel hierna schoot Kelly hard op het doel, welke Cayra in de rebound lekker binnen tikte (2-0). We konden lekker ons spelletje spelen en er werd dan ook lekker rond getikt, er werd regelmatig een schot op doel gelost maar helaas zonder resultaat. In de 17e minuut maakt een tegenstander nog hands in het strafschotsgebied maar de scheids gaf ons die penalty niet, waarop Cayra besloot om hem dan zelf maar te maken (3-0). We waren leuk aan het ballen en Helvoirt kwam eigenlijk niet over de middenlijn heen deze eerste helft. Na een mooie één-twee tussen Kelly en Bianca kon Bianca mooi strak langs de keeper binnenschieten (4-0). Met deze stand gingen we voor een bakske thee de kleedkamer in.

In de tweede helft waren we de eerste 15 minuten effe de weg kwijt door wat wissels en wat veranderingen bij de tegenpartij. Gelukkig kwamen we weer vrij snel in ons spel en door een goede voorzet van Chayenna schoot Julia de bal heel hard op goal (5-0).

De tweede helft verliep iets moeizamer dan de eerste. Helvoirt werd niet echt gevaarlijker door de goed waakzame achterhoede en uiteindelijk kon Cayra 10 minuten voor tijd nog de 6-0 maken.

Ladies well done,excellent work! Mandy en Inge good concentration!