Helvoirt VR2
RKDVC VR1
19-01-2014
0-3

Het was weer een mooie zondagmiddag na de winterstop. Vol goede moed gingen de Perdjûhs op naar Helvoirt. De teamspirit was duidelijk zichtbaar. Iedereen werkte samen om deze wedstrijd tot een goed einde te brengen. Al snel in de eerste helft was er een schot op doel van Helvoirt. De Dames van DVC reageerden hier goed op met ook een schot op doel, helaas naast. Toen er ongeveer een kwartier voorbij was, was het wel raak. Sanne trapte de bal deze keer in het doel(0-1). Dit motiveerde iedereen en we gingen sterk verder. In de 28e minuut kreeg Kelly met een fantastisch schot de bal achter de keeper (0-2).
Na wat motiverende woorden van Keith in de kleedkamer ("Work hard girls") gingen we de tweede helft in en hield de teamspirit stand. We gingen als een echt team verder. Fabienne kon haar doel mooi leeg houden en Sanne gaf ons nog een bevestiging van de samenwerking, een mooi laatste doelpunt een kwartier voor tijd(0-3). Zo werden de Perdjûhs beloond voor hun trainingen en harde werk en gaan we verder in de volgende ronde voor de beker.