Uno Animo VR1
16-02-2014
2-1

Scheidsrechter:   Vermeegen, L
Op een mooie zonnige zondag morgen, hadden de dames als tegenstanders Uno Animo. De vorige wedstrijd eindigde ook met een overwinning. Dus daarom hoopten wij vandaag ook weer op een mooie resultaat.

De eerste 25 minuten waren wij veel op de helft van de tegenpartij. We hebben een snelle start gemaakt en de 5de minuut had Julia een kansje, die ze gemist heeft. Vervolgens hadden we in de 11de minuut opnieuw een kans, die we helaas niet hebben kunnen benutten. Jammer genoeg werd deze aanval van Julia en Kelly opnieuw een misser. Na een paar minuten had de tegenstander een snelle kans weten te bemachtigen, die mooi werd tegengehouden door onze laatste vrouw, Inge.

Na de 25ste minuut werd de tegenstander iets sterker en waren meer te vinden op onze helft. 5 minuten later hadden ze een kans die onze keepster, Fabiënne mooi wist tegen te houden. Na 10 minuten heen en weer gespeeld te hebben, kreeg Kelly een voorzet van onze aanvoerster Chayenna, die ze mooi heeft weten te scoren. De stand werd nu 1-0. Net voor de rust verliet Fabiënne haar doel, om de aanval van de tegenstander tegen te houden. Met hulp van de andere teamgenoten is het haar ook gelukt.

De tweede helft zijn wij sterk begonnen. In de 47ste minuut kreeg Ayse voorzet van Julia, die ze helaas niet heeft kunnen benutten. Een aantal minuten later werd er een overtreding gemaakt door de tegenpartij, waardoor Lotte haar knie heeft verdraaid. Dit is niet opgemerkt door de scheidsrechter!!! In de 63ste minuut kwam er een onverwachte goal van de tegenpartij. De stand werd 1-1. Na deze gelijkmaker gingen de kopjes een beetje omlaag, maar werd heel snel weer opgepakt. 4 minuten later heeft Ayse een mooie misser gemaakt. Vervolgens hebben we een kwartier lang op de helft van de tegenstander gevoetbald. En tot slot leidde dit in de 83ste minuut tot een doelpunt van Julia die een voorzet kreeg van Chayenna. Gedurende de resterende minuten werd er niet meer gescoord en de eindstand werd 2-1 voor de perdjuh’s.