“Reuzendoder RKC Waalwijk verslaat ook Het 10e”

RKC Waalwijk 2
RKDVC 10
16-03-2014
4-1

RKC Waalwijk 2 - RKDVC 10 (1 - 1) 4 - 1
“Reuzendoder RKC Waalwijk verslaat ook Het 10e”

Goede middag dames en heren, tenzij je dit verslag ‘morgens of s’avonds, welkom bij alweer een nieuw verslag van RKDVC 10. U (en wij als team ook) heeft een maandje afscheid moeten nemen van de altijd legendarische verslagen van het 10e. Dus hopelijk bent u nog niet afgekickt, zodat u weer kan genieten van dit verslag.
Dit weekend mochten de 18 sexy goden van RKDVC 10 weer gaan voetballen na de laatste wedstrijd die alweer dateerde uit 16 februari 2014. Ook (en vooral na) deze lange afwezigheid, is het weer nodig om het 10e te introduceren. Deze week introduceren we ons met het nummer dat iedereen nog wel kent als goede oude serie uit de jaren 90; David de Kabouter! Daar komt ie: “Leer te kijken, Naar wat op het voetbalveld leeft… En naar wat jou ‘s nachts, je dromen geeft. Ook overdag, zijn wij er, heb 't vaak gezegd… Voor wie dat geloofd, bestaan wij echt… Sexy goden, teamspelers… Tikkietakkie, overwinners… Geloof mij nou, misschien, kan jij ons dan ook zien… Voor het 10e is geen strijd te groot… want het aller grootste, komt van RKDVC!”
Dan na deze mooie introductie waar u waarschijnlijk nog wel een week nodig heeft om hem te verwerken, nu toch het wedstrijdverslag.
Vandaag moest RKDVC 10 tegen een geduchte tegenstander uit de eredivisie. De club die in de eredivisie reuzendoder is; RKC Waawijk (2).
De eerste helft ging RKDVC 10 een poging wagen om langs de verdediging van RKC te komen, maar dit lukte helaas niet snel. Alle diepe ballen waar wij het normaal gesproken van moeten hebben, kwamen niet aan en daarom creëerden we weinig kansen in het begin. Marijn was nog het dichtst bij een scoringskans, maar hij schoot de bal net naast de goal. RKC wist hier goed gebruik van te maken en zette steevast druk op RKDVC. Gelukkig kon de verdediging gelukkig hun mannetje staan tegen RKC en boog de wedstrijd zelfs weer meer en meer in het voordeel van RKDVC. Dankzij een goede passeeractie van Robin, waarbij hij drie spelers van RKC te kakken zette, eindigde zijn inzet helaas daarna over de achterlijn via RKC speler nummer vier. Robin nam meteen de corner en via een kopbal van Marijn en de keeper van RKC, belandde de bal voor de voeten van Danny. Die knalde de bal in de goal en de 0-1 was een feit.
Lang leek het erop dat dit de ruststand ging worden, maar helaas wist RKC net voor tijd nog de gelijkmaker te maken, doordat er langs de bal werd getrapt door verschillende spelers en zo de bal voor de voeten kwam van een RKC speler die loeihard uithaalde en scoorde (1-1)
Met die stand gingen wij de rust in en probeerden we onszelf weer op te laden voor de 2e helft. Helaas mocht het niet baten. Na 12 minuten stormden (letterlijk) RKC op de keeper af en wist met het hoofd de bal die uit een voorzet kwam langs Rob te krijgen en Rob te blesseren.
De scheids keurde de goal goed en zo was het 2-1 voor RKC. We lieten het er niet bij zitten en gingen natuurlijk in de aanval voor de 2-2. Maar op het moment dat RKDVC net weer het wedstrijdritme te pakken had, was het RKC die langs de verdediging op links kon komen en vanaf bijna de achterlijn de bal met een boogje in de rechterhoek kreeg. De 3-1 was een feit. Met nog 14 minuten te spelen ebde het gevoel in een gelijkspel langzaam weg bij iedereen in het team, met als gevolg dat we alleen nog maar aan verdedigingen toekwamen. Met nog 5 minuten op de klok, was het dan weer RKC die het gat in de verdediging wist te vinden en zo scoorde zij ook de 4-1.
RKC was vandaag een klasse te groot in de tweede helft voor RKDVC 10. Helaas was deze reuzendoder ook RKDVC 10 te slim af. En zo zijn we aan het einde gekomen van het verslag van de wedstrijd, dus komen hier ook na een maandje rust weer de wist-u-datjes tot slot.

Wist u dat:
- Wij dit verslag het liefste weer op de laatste pagina’s van de DVC’er zien staan…
- U uw voorkeur voor Man Of The Match kunt sturen naar 06-42851921. Deze week is Sjoerd Verhoeven deze Man Of The Match. Dit omdat hij heel de wedstrijd als een malle heeft gewerkt en keurig zijn verdedigende taak heeft uitgevoerd!!!
- Wij namens de feestdj Ruud commissie willen feliciteren: Patrick en Davy omdat zij beiden jarig waren afgelopen week...
- Rob vandaag een kei harde blessure had aan zijn been…
- Twee kaarsen die elkaar vragen om mee uit te gaan niet grappig is…
- Geen eten krijgen in het vliegtuig, omdat de cock-pit niet grappig is…
- De volgende vraag niet grappig is: Drink jij je koffie verkeerd of doe je dat expres-zo???
- Hardlopers die door het lint gaan niet grappig zijn…
- Aan een rapper vragen of het ook slomer kan niet grappig is…
- Niet wakker liggen van het feit dat je slecht slaapt niet grappig is…
- Maar we nu toch ff snel afsluiten met de vriendelijke groeten van:
Rob, Danny, Nick H, Tim, Marijn, Matthijs, Martijn, Koen, Ruud, Joris, Nick S, Robin, Sjors, Jorn, Sjoerd, Jeroen, Frank en Davy…

Vriendelijke groeten van jullie trouwe supporter,
Jan Met-De-Korte-Achternaam (Hij is 3 keer getrouwd en houdt al zijn achternamen)
 

Verslagen

Zoeken op de site

RKDVC

Sportlaan 10 
5151 RK Drunen
tel. 0416 -779002
Routebeschrijving
Terug naar boven