Nemelaer VR2
06-04-2014
2-2

Scheidsrechter:   Vermeegen, L
We begonnen niet zo heel sterk aan de wedstrijd, Nemelear kreeg vrij snel een aantal kansen. Nemelear had al snel door dat de tegenstander die bij Katty stond sneller was en daar maakten ze gebruik van. Maar met goed verdedigend werk kwamen we er uit.
Na ongeveer 15 minuten kwam er een voorzet voor onze goal die kwam op de keepster, maar de bal glipte door de handschoenen van Fabiënne en helaas maakte Nemelear daar gebruik van (0-1). Na dit doelpunt gingen we wel beter voetballen en pakten we de draad weer goed op. Sanne kreeg een aantal mooie ballen, net als Julia. We kregen een vrije trap op een mooie plek. Kelly ging achter de bal staan, maar schoot de bal helaas rakelings langs het goal. Na ongeveer 30 minuten te hebben gespeeld kwam er een counter van de tegenstander en daar scoorden ze helaas uit (0-2). Met deze achterstand gingen we de rust in.
In de tweede helft nam Nikki de voorstoppers-positie van Mandy over. Dit heeft Nikki heel goed gedaan voor de eerste keer, super! We waren vast besloten om alles op alles te gaan zetten, we begonnen dan ook meteen sterk vanaf de aftrap. Wat direct een kans opleverde. We waren de tweede helft de betere ploeg en voetbalden vooral op de helft van Nemelear. Zij kwamen haast niet over de middellijn met hun spel en wanneer dit wel gebeurde stond onze verdediging op de juist plaats. Ze hebben één schietkans weten te creëren, maar ook de keepster stond op juiste plaats. De laatste 10 minuten gaf iedereen 200% en hebben wij er alles aan gedaan om de stand gelijk te krijgen. Gelukkig hadden we daar Kelly, zij wist in de 85e minuut de 1-2 binnen te schieten. Hierdoor kregen we vleugels en nog geen 2 minuten later wist Sanne de gelijkmaker binnen te schuiven, op aangeven van Kelly (2-2). Het gehele team, maar ook de staf en het publiek ging uit haar dak! Met nog een paar minuten op de klok werd de wedstrijd uitgevoetbald en wisten we een punt in Drunen te houden.
We hebben geknokt met zijn alle voor wat we waard zijn en dit is het resultaat.
Super gedaan dames, we blijven door deze uitslag 3e.