4-4

Scheidsrechter:   Vermeegen, L
Goedemiddag, morgen of avond allemaal!

Als eerste wil ik jullie allemaal de hartelijke groeten doen van Jan Met-De-Korte-Achternaam (Hij is 3 keer getrouwd en houdt al zijn achternamen). Jan is namelijk momenteel in New York en we willen hem vanuit RKDVC 10 een hele fijne vakantie toewensen!

We begonnen de wedstrijd met 13 man (waarvan twee half geblesseerde) en de eerste 20 minuten waren voor RKDVC. Helaas werd het openingsdoelpunt gemaakt door VCB bij de eerste de beste kans die ze kregen. Al snel herpakte RKDVC zichzelf en dat resulteerde al snel in de 1-1 vanuit een strak aangesneden corner van Robin die door Nick S werd binnen gekopt. Daarna waren er aan beide kanten kansen, maar liet Marijn zien dat hij een goede individuele actie in huis heeft. Martijn speelde Marijn in en Marijn omspeelde met een fraaie actie drie verdedigers van VCB en plaatste de bal netjes links in de goal. Vrijwel meteen naar de 2-1 van Marijn, maakte Jorn een wereldgoal. Jorn schoot de bal van 25 meter!!!!! over de keeper onderkant lat in de goal. Eigenlijk zou je denken 3-1... dat kan toch niet meer mis gaan? Nou helaas wel... Net voor de rust kwam een aanvaller van VCB de 16 in dribbele en zette zijn lichaam tegen jeroen. Jeroen hield hij handen in de lucht en drukte de tegenstander weg met zijn lichaam. De speler van VCB maakte een mooie fraaie duik en kreeg zo in onze ogen onterecht een penalty. De penalty werd binnen geschoten en meteen daarna was de rust. Nog aangeslagen van de penalty gingen we de rust in.

Helaas begonnen we nu problemen te krijgen om 11 fitte mensen op te stellen, omdat er meerdere mensen last kregen van blessures. Hierdoor werden we in de 2de helft naar achter gedrukt waardoor VCB helaas kon uitlopen van een 3-2 achterstand naar een 3-4 voorsprong. Ruud Walravens onze laatste man die goed stond te spelen achterin besloot om mee naar voren te gaan bij een vrije trap. Uit een fraaie pass van Robin schoot Ruud Walravens de 4-4 binnen 4 minuten voor tijd! Daarna waren er nog meerdere kansen voor RKDVC om alsnog de winst te pakken. Marijn schoot naar een fraaie actie nog op de paal, maar helaas bleef de wedstrijd bij 4-4.

Iedereen bedankt voor de geleverde inzet!
Nog een speciaal bedankje voor Ruud Walravens voor het mee spelen en het goede spel als laatste man. Ruudje Bedankt!!!!!

1-1 Nick Scheutjens (kopbal, assist Robin)
2-1 Marijn (individuele actie)
3-1 Jorn (afstandsschot van 25 meter)
4-4 Ruud Walravens (assist Robin)