DSC VR1
RKDVC VR1
27-04-2014
4-0

Vandaag stond de laatste uitwedstrijd van dit seizoen op het programma. Vroeg vertrokken we vanuit Drunen met 11 speelsters en helaas zonder onze vaste keepster en trainer. De wedstrijd startten we met Julia in het goal. Inge, Nicole, Beau en Kathy stonden in de verdediging. Ayse, Chayenna, Kelly en Nikki startten op het middenveld en Renata en Mandy stonden voorin.
We begonnen de wedstrijd, na de aftrap, fris en fel. Maar al snel hadden we door dat het een pittige wedstrijd zou gaan worden. DSC was snel aan de bal, maar aan beide kanten werden verschillende kansen gecreëerd. In de 20ste minuut scoorde DSC de 1-0, vanuit een verre bal vanaf het middenveld. In de 35ste minuut maakt DSC nuttig gebruik van een te zachte terugspeelbal, en scoren de 2-0.
In de tweede helft start Ayse in de goal en staat Julia op het middenveld. Het gaat gelijk op en wij hebben steeds meer balbezit. In de 70ste minuut heeft Julia een grote kans om te scoren maar helaas gaat de bal net naast. DSC blijft sterk voorin en schieten in de 80ste minuut een hoge bal over onze keeper, 3-0. De laatste 5 minuten zijn we, door een blessure, nog maar met 10 man in het veld. DSC pakt dit snel op en maken goed gebruik van een corner, 4-0.

Volgende week zondag, is om 11 uur, onze laatste wedstrijd van het seizoen: RKDVC VR1 - SVSSS VR1.
We hopen jullie allemaal langs de zijlijn te zien!

Ayse en Julia super bedankt voor het keepen!