SVSSS VR1
04-05-2014
2-3

Scheidsrechter:   Logten, H. van
De laatste wedstrijd van het seizoen voetbalden we op het hoofdveld tegen SVSSS. Bij winst zou er nog een tweede plaats mogelijk kunnen zijn. Met een stralend zonnetje werd er om 11.00 uur afgetrapt. De eerste 10 minuten waren we duidelijk aanwezig en waren voornamelijk wij in balbezit. Echte kansen werden er niet gecreëerd en het spel zakte wat in. SVSSS was vooral fysiek sterk en zij wonnen steeds meer duels. Hoewel het spel zich voornamelijk op de helft van SVSSS afspeelde konden zij toch scoren. Eén aanval, één doelpunt (0-1). Gelukkig veranderde het spelbeeld hierdoor niet en waren wij nog steeds de betere partij. Toen er hands werd gemaakt door een verdedigster van Udenhout, mocht Kelly uit een penalty de stand gelijk trekken. Koel en beheerst schoot ze de bal binnen (1-1). Lang konden we niet genieten van de gelijke stand. Uit de kluts kon SVSSS nog net voor rust scoren (1-2).
Na een welverdiende pauze gingen de Perdjuhs weer op zoek naar de gelijkmaker. Het koste wat tijd, maar het doelpunt kwam er! Daar waar de eerste helft Julia en Kelly wat kansen misten, konden ze nu elkaar en het net wel vinden. Een prachtige aanval, waarbij Julia de rust bewaarde en knap binnenschoot (2-2). Omdat winst nodig was om nog een paar plaatsen op de ranglijst te kunnen stijgen, bleven we de aanval zoeken en zette we de tegenstander onder druk. Helaas viel het doelpunt aan de andere kant (2-3). De laatste minuten werd er nog vol gestreden om de competitie niet verliezend af te sluiten, maar dit mocht niet meer baten. Jammer, want we waren zeker de betere van vandaag.
Ondanks verlies hebben we het veld met opgeheven hoofd verlaten! Diegene die ons team dit seizoen fantastisch hebben getraind, gecoacht en geholpen werden op gepaste wijze bedankt. Natuurlijk ook alle meiden die met ons hebben mee gevoetbald, dankzij hen konden we iedere week een team op de been brengen en komen we volgend seizoen wederom uit in de 4e klasse!