C2 TOONT ONDANKS NEDERLAAG STIJGENDE LIJN

BMC C1
RKDVC C2
06-09-2014
4-1

De C2 moest vandaag,zonder enkele afwezigen vanwege 'n late familiedag!!, naar Berlicum voor de 2e bekerwedstrijd in de poule, tegenstander BMC C1. Zij hadden de 1ste wedstrijd ook al gewonnen dus waren bij winst bijna zeker van de 2e ronde. Na de beginfase waarin BMC de boventoon voerde wisten de C2-boys zich terug in de wedstrijd te knokken maar niet alleen door hard te werken maar ook door beter veldspel. Toch kwam BMC op voorsprong, in de omschakeling wisten zij in 3 passes bij onze 16 te komen en hun grote en sterke spits schoot de 1-0 binnen. Effies gingen de kopjes hangen maar gelukkig niet te lang en door goed gebruik te maken van onze snelle vleugelspitsen Cas en Moh
kregen we kansen genoeg op de gelijkmaker of meer. Toch was het BMC dat getreuzel met de bal afstrafte en weer d.m.v. 'n snelle omschakeling onze keeper verraste 2-0 bij rust.
In de rustpauze aangegeven dat er op het veldspel niets aan te merken was alleen de kansen proberen te benutten dat ontbrak er nog aan. Meteen na rust nam De C2 het initiatief met al vrij snel 'n zeer grote kans voor een van de uitblinkers vandaag Cas, die helaas iets te lang treuzelde van zal ik schieten of over de doellijn dribbelen. Hetzelfde spelbeeld als de laatste 20 min. voor rust DVC het beste van het spel en 'n veldoverwicht met nog enkele mogelijkheden en kansen op.. waarvan er slechts eentje door Cas werd benut 1-2. En net als in de 1ste helft wist BMC uit 'n counter de 3-1 te scoren. Kort hierna moest debutant Lloyd die ook 'n prima wedstrijd speelde zich geblesseerd laten vervangen(hopelijk vooral voor hem valt de schade mee) Door vermoeidheid bij enkele van onze spelers wisten de Berlicummers ook nog 'n 4e keer te scoren. Jammer jongens deze grote nederlaag hadden jullie absoluut niet verdiend. Met deze inzet en goede veldspel zit de 1ste overwinning eraan te komen. Zaterdag tegen RWB????