C2 TANKT VERTROUWEN!!!

RKDVC C2
TSV Gudok C2(O14)
27-09-2014
4-0

Scheidsrechter:   Heeswijk, A. van
Omdat tegenstander WSC C2 'n niveau lager is gaan spelen had De C2 geen comp.wedstrijd.In TSV Gudok C2 hadden we 'n team gevonden dat ook vrij was. Dit 11-tal bestaat uit alleen maar 1ste jrs. vandaar Onder <14. Met in onze basisopstelling zo min mogelijk 2e jrs. begonnen de boys voortvarenD. Binnen 2 min. scoorde(wel 2e jrs.) Mohamed, door zich over rechts goed vrij te spelen, de 1-0. Deze snelle voorsprong gaf het hele team meer flair en resulteerde in prima samenspel. Nog voordat alle toeschouwers aanwezig waren hadden we al enkele kansen gehad op meer goals. In de 12e min. viel ie toch, na een prima aanval kwam Bart op 20 mtr. van het doel in balbezit en zijn schot verdween via 'n Gudok-speler buiten bereik van de keeper in het doel,2-0.Dit gelukje had hij ff nodig en kwam zijn spel verder ten goede. Met Lucas(C1) terug na 'n hamstringblessure, samen met de steeds beter spelende Bas centraal achterin werd er nagenoeg niets weggegeven waarbij ook het goede spel van backs Sam en Dennis de Mennis opviel. De middenvelders Bart, Tomas en Menno waren baas over de Tilburgse middenvelders. Voorin was Tijmen door zijn goed terugzakken vanuit de spits 'n plaag voor de Gud.-verdedigers en liet Cas zien dat hij ook over z'n vormdipje heen was met als bekroning de 3-0 op aangeven van de niet zelfzuchtige Mohamed. Pim, die Lucas prima verving als centrale man achterin, had pech met 'n afstandsschot op de lat zodat de ruststand "slechts"' 3-0 was.
Na rust moest Menno zich licht geblesseerd laten vervangen door Marouane en Gijs werd geruild met Mohamed. Door van onze kant meer 2e jrs, kwam G.O-14 fysiek nog meer tekort zeker nadat Marouane 'n prima voorzet van Cas binnenschoot.
Hierna werd het speelveld steeds kleiner zeker nadat G. met 10 man verder moest door het geblesseerd afhaken van een van hun betere spelers. Hierdoor konden zij bijna niet meer op onze speelhelft komen. Halverwege de 2e helft hebben we, na nog 'n uitvaller bij de tegenstander, in overleg met de Techn.staf van Gudok en de scheids besloten de wedstrijd te beeindigen.Zo verder spelen heeft voor beide teams geen toegevoegde waarde. Gudok had vanwege dat het 'n oefenwedstrijd was maar net 11 fitte spelers ter beschikking. Zij hadden van tevoren aangegeven bij teveel blessures niet verder te willen spelen, hiervoor hebben wij uiteraard begrip voor(ze hadden zich ook af kunnen melden!!) Al met al was het toch 'n nuttig oefenpartijtje voor De C2. A.s. dinsdag nog 'n oefenwedstrijd uit bij Nevelo om hopelijk het goede gevoel van vandaag mee te nemen naar de volgende comp.wedstrijd.

De tevreden KKJ en genietende(ook van de zon) ouders.
 

Verslagen

Zoeken op de site

RKDVC

Sportlaan 10 
5151 RK Drunen
tel. 0416 -779002
Routebeschrijving
Terug naar boven