OJC Rosmalen C3
RKDVC C2
18-10-2014
3-2

Vandaag 'n oefenwedstrijd tegen OJC C3, 'n mooie gelegenheid om sommige spelers rust(of vakantie) te geven en andere xtra speelminuten. Met Roland als goede stand-in Grensi begonnen de C2-boys sterk en goed aan de wedstrijd. D.m.v. vroeg druk zetten en opjagen was DE C2 de bovenliggende partij die met goed combinatie spel veel kansen creeerde. Toch duurde het tot de 23e min. voor de 1ste goal viel. Laatste man Pim knikte uit 'n goede corner van Bart met het hoofd mooi de 0-1 binnen. Ook hierna waren er enkele 150% kansen maar nog steeds geen 0-2 tot op slag van rust Rody(geleend van C1) Mohamed een niet te missen kans bood.Ondanks in de rust,alweer (zie vorige week) aan gegeven te hebben scherp aan de 2e helft te beginnen om de tegenstander niet het gevoel te geven dat er nog iets te halen valt viel toch weer snel de 1-2. Deze snelle goal gaf OJC weer swung en van onze kant werd het goede niveau van voor rust helft de gehele 2e niet meer gehaald!! Mede doordat sommigen van DVC op de verkeerde manier probeerde het verschil te maken. Desondanks wisten we toch nog veel kansen te krijgen maar vandaag stond het vizier totaal niet scherp, want zelfs 3x 'n zo goed als lege goal kregen ze de bal er niet in. OJC daarentegen wist uit de 3!!!! kansen wel nog 2x te scoren 3-2 op het eind dus, jammer jongens was niet nodig vandaag maar gelukkig kost deze nederlaag (nog)geen punten.