RKDVC C1
FC Eindhoven AV C1
18-10-2014
5-0

Vandaag stond de laatste bekerwedstrijd op het programma tegen FC Eindhoven. RKDVC kon niet meer door in de beker en FC Eindhoven had net als RKDVC allebei de bekerwedstrijden verloren. RKDVC was de betere maar creëerde nog niet veel uitgespeelde kansen. Na een goede corner van Yannick kopte Daan de bal netjes in de verre hoek. Nog voor rust kwamen we nog op 2-0 door een goal van Tugsad die na een diepte pass van Daan de keeper uit zag komen en hem knap over de keeper legde. Na rust was RKDVC nog steeds de betere. Een goede voorzet op het hoofd van Tugsad leidde tot de 3-0. RKDVC bleef gewoon doorvoetballen en dat leidde snel tot de 4-0 van Daan die na een diepte pass van Tugsad hem heel rustig langs de keeper tikte. FC Eindhoven zakte steeds verder terug en Tijmen maakte de 5-0.Volgende week een belangrijke wedstrijd tegen ESA die evenveel punten heeft als ons.