RKDVC C2
JEKA C2
31-01-2015
1-1

Ondanks de algehele afgelasting door KNVB kon DE C2 na 3 weken eindelijk weer 'n wedstrijd spelen op het sneeuwvrije kunstgras.Tegenstander was JEKA C2 spelend in de middenmoot van de 1ste kls.
Onder 'n heerlijk waterig zonnetje werd er iets na 1-en afgetrapt.
In 'n redelijk gelijk opgaande eerste helft had DVC C2 wel het meeste balbezit en werd er bij vlagen goed combinatiespel gespeeld zonder dat dit direct tot veel kansen leidde. Uit 'n door Cas goed genomen corner wist onze laatste man Pim halverwege de 1ste helft 1-0 binnen te tikken. Ondanks ons goede spel werd er voor rust niet meer gescoord. Mede door 'n prima redding van de JEKA-goalie op 'n goede uithaal van "proefspits" Bas.

Na 'n lekker warm bakkie thee(bedankt Ad) werd er aan de 2e helft begonnen onder dreiging van 'n flinke bui die gelukkig meeviel maar wel de temperatuur 'n flink stuk naar beneden drukte. Deze kou leek vooral op onze spelers vat te hebben want het redelijk vloeiende spel van voor rust was geheel verdwenen en hebben we in de 2e helft bijna niet meer teruggezien. Misschien lag het aan deze kou of aan de voor sommige "vreemde"positie die we voor vandaag wilden uit proberen, hoewel daar voor rust ook al sprake van was. Het betere spel werd nu door JEKA op de mat gelegd met de 1-1 als gevolg. De oorzaak daarvan lag ook aan het, ondanks de waarschuwing door de coaches,te aanvallend spelende middenveld waardoor we in de omschakeling kwetsbaar werden. Maar door keihard te blijven werken werd er voorkomen dat JEKA er met de zege vandoor ging. Al met al konden beide partijen vrede hebben met het gelijkspel en hebben we i.i.g. weer 'n wedstrijdje in de beentjes. Hopelijk doen we daar de komende weken in de dubbele ontmoeting met Beek Vooruit ons voordeel mee.