RKDVC C2
11-04-2015
4-1

Scheidsrechter:   Hoenders, B.
Na 'n zure nederlaag van afgelopen woensdag probeerden de C2-Boys vandaag te stunten tegen Uno Animo, een van de 2 titelkandidaten. Met 'n versterkt middenveld,4 i.p.v.3 spelers, startten de Boys ijzersterk met zelfs in de 3e min.al!!! de 0-1, gescoord door Kevin(geen buitenspel?) uit 'n prima steekpass van Cas. Deze snelle voorsprong gaf de mannen 'n lekker gevoel en dit kwam tot uiting in het spel en het geloof van dit wordt onze wedstrijd. Wat 'n contrast met afgelopen woensdag. Uno had bijna de gehele 1ste helft niets in te brengen en wist maar 'n enkele keer in de buurt van onze 16 te komen. Wij hadden zelfs 'n paar mogelijkheden op de 0-2 maar de rust om die te benutten ontbreekt bij sommigen. Cas was er nog het dichts bij, maar zijn prima vrije trap belande via de vingertoppen van de Uno-goalie tegen de lat. Ons strijdplan begon kort voor rust wat te haperen waardoor Uno steeds dreigender werd met ook 'n bal tegen de lat.
In de rustpauze de Boys complimenten gegeven voor het getoonde spel en de strijdlust, maar erop gewezen scherp en geconcentreerd te blijven spelen daar te verwachten was dat Uno na rust hun kansen op de titel niet wilden verspelen en zij dus alles op alles zouden zetten om tot winst te komen. Helaas lukte het ons niet lang om de voorsprong te behouden want 10min. na aanvang 2e helft stond toch alweer de 2-1 op het scorebord. Nu kwam bij sommigen van ons de fysieke en mentale vermoeidheid(=concentratie) sneller dan verwacht en gaf Uno het initiatief niet meer uit handen en wist d.m.v. prima combinatiespel de score verder op te bouwen naar 4-1. Jammer boys jullie hebben het prima geprobeerd maar 'n wedstrijd vergt nu eenmaal langer dan 35min. concentratie. Volgende week tegen Woudrichem hopelijk meer succes.

KKJ en onze fanatieke en trouwe volgers.