Woudrichem C1
18-04-2015
2-2

Scheidsrechter:   Legierse, KCWH… (+1)
Vandaag de thuiswedstrijd tegen Woudrichem C1 waartegen de uitwedstrijd 'n waar spektakelstuk was met kort voor tijd een dubieuze penalty voor W. waaruit de 4-4 ontstond. Op 'n gortdroog hobbelig veld viel het niet mee om lekker te ballen, waardoor het niveau vandaag zeker van onze kant niet mee viel. Desondanks was gedurende de 1ste helft het meeste balbezit voor DVC C2 zonder echt grote mogelijkheden om te scoren. W.daarentegen wist alleen maar d.m.v. lange trappen naar voren voor enig gevaar te zorgen.Helaas werd kort voor rust zo'n lange bal door 3 C2-ers niet goed beoordeeld waardoor een van de W-spitsen de bal in ons doel kon lepelen. 0-1 bij rust.
In de rustpauze tegen de gewoonte in 'n donderspeech gehouden om toch te proberen de hele bende echt scherp te krijgen was het begin van de 2 helft van enkelen van ons toch niet al te best waardoor het snel 0-2 stond. Deze domper werd gelukkig snel weer omgezet in nog meer strijd met vrij snel de 1-2, gescoord door Marouane. Deze snelle aansluitingstreffer bracht bij de tegenstander hun ware aard naar voren, want iedereen in en langs het veld begon te mopperen op en over van alles. Gelukkig of misschien wel typisch DVC gingen onze Boys daar niet in mee.Nu werd er met nog meer passie gestreden voor n beter resultaat maar goed keeperswerk van de Woerkumse goalie voorkwam de gelijkmaker.Totdat Kevin uit 'n voorzet vanaf rechts slim voor z'n verdediger kroop die daarvan zo schrok dat ie Kevin licht toucheerde en die ging gewillig graag naar de grond zodat de scheids tot 'n penalty besloot. Ondanks de al heftige protesten van W-zijde bleef de pingel-nemer Marouane koel en schoot beheerst de tot dan verdiende gelijkmaker binnen.
In het laatste gedeelte van deze weer enerverende wedstrijd ging en kon het alle kanten op waarbij ook onze keeper zich onderscheidde met prima reddingen. Na het eindsignaal waren beide teams teleurgesteld over het resultaat waarbij verscheidene W-spelers hun frustratie wilde botvieren bij degene die in hun buurt liepen. Slechte verliezers terwijl ze niet verloren hadden.
Jammer weer boys, vandaag 'n keer 'n zwakke 1ste helft gevolgd door 'n ijzersterke 2e i.p.v. andersom. Hopelijk volgende week 2 goede helften en dan ook met winst afsluiten.

Gr.KJ en verhuurde K en vaste supporters.