RWB C1
02-05-2015
0-3

Scheidsrechter:   Klerx, G
Midden in de Meivakantie stond voor DE C2 de laatste wedstrijd van het seizoen 2014-15 op het programma tegenstander was RWB C1 die vorige week in de 78e!!!! minuut het kampioenschap aan Uno Animo moest laten. Onze 1ste comp-wedstrijd tegen dit 11-tal werd met 6-1 verloren, met 4x dezelfde doelpuntmaker, dus we wisten waar hun kracht lag. Met D-speler Piet(je) , zelfs debuterend in de basis en 'n van onze kant"onrustig" begin was het RWB dat de bovenliggende partij was. Toch wisten we hun spits(Alex) lang te neutraliseren te maar halverwege de 1ste helft wist hij toch te profiteren van 'n onoplettendheid van onze kant en wist ie onze keeper uit 'n moeilijke hoek toch te verschalken 0-1. Even leek het weer 'n walk-over te worden maar op karakter vochten de C2-boys zich terug in de wedstrijd met kort voor rust enkele kansjes op 'n doelpunt maar helaas t mocht voor ons niet zo zijn.

In de 2e helft met D-spelers Jasper en Jamiro erbij probeerden we iets meer aan voetballen toe te komen al viel dit tegen deze goed ingespeelde tegenstander(al'n jaar of 4 samen!!)bepaald niet mee.
Ook fysiek waren veel RWB-ers 'n maatje te groot voor de meeste van ons. Dit kwam tot uiting in de 2e goal weer gescoord door spits "Alex" die op fysieke kracht maar ook op klasse 3 spelers +onze keeper, zo op t oog, simpel uitspeelde.

Ondanks deze 0-2 wilden de boys zich nog niet gewonnen geven en werd er met volle overgave en soms aardig voetbal toch enigszins druk op het RWB-doel gezet. Maar goed keeperswerk van hun goalie en de paal onthield ons 'n welverdiend doelpunt. Als zij dan de 0-3 mogen scoren door niet alert reageren van onze kant en de arbitrale leiding kan deze nederlaag bij de statistieken van het seizoenoverzicht. Jammer boys we zijn dan wel "bovenaan"
geeindigd maar aangezien dit het rechterrijtje is, mogen we onszelf best wel verwijten dat er meer ingezeten had dit seizoen.
Bij deze wil DE C2 ieder, en de ouders in het bijzonder bedanken die ons gebracht, gesteund en support hebben dit afgelopen seizoen.