EFC D1
05-09-2015
0-7

Scheidsrechter:   Willemse, T.C.H.
Voor de D2 stond vandaag de eerste serieuze krachtmeting van dit prille seizoen op het programma. EFC uit Eersel was de tegenstander in de bekercompetitie. De bezoekers hadden de eerste wedstrijd tegen Bladella al met 6 - 0 gewonnen. EFC leek dus een sterke ploeg op de been te kunnen brengen en gedurende de wedstrijd bleek dit ook het geval te zijn.
De D2 kwam wat beter uit de startblokken dan eerder deze week tijdens een oefenwedstrijd tegen 't Zand. Slap en positioneel slecht verdedigen betekende echter dat we met de rust al tegen een 0 - 3 achterstand aan keken. Dat het beperkt is gebleven tot die drie treffers was te danken aan Bram die met een paar prachtige reddingen de schade nog beperkt wist te houden.
Tijdens de rust werd met name gewezen op het ontbreken van rugdekking in de verdediging en de matige inspeelpass naar het middenveld. DVC probeerde na de rust weliswaar de bakens te verzetten en kwam iets beter in de wedstrijd, maar het was toch het betere voetbal van EFC dat ervoor zorgde dat de D2 getrakteerd werd op een 0 - 7 nederlaag. Voor de TS is in ieder geval duidelijk waar de verbeterpunten liggen. De komende trainingen zullen dan ook in het teken daarvan staan. De bekerdroom is meer dan waarschijnlijk voorbij, maar een goede klassering in de competitie is nog steeds mogelijk. Aanstaande zaterdag kunnen we tegen DESK laten zien dat deze bekeruitglijder een incidentje was.