FC Engelen C2
05-09-2015
6-0

Scheidsrechter:   Heeswijk, A. van
Na de 1ste schoolweek stond er voor de C2 de 2e bekerwedstrijd op het speelschema. FC Engelen C2 was de tegenstander, na de grote uitslag van vorige week(Haarsteeg C2) is de Boys verteld zichzelf (nog) niet te overschatten. Kort na de aftrap had het zomaar 0-1 kunnen zijn. Deze escape was 'n wake-up call voor de boys die goed werd opgepakt want FC E is nadien vnl. bezig geweest met proberen ons spel te ontregelen. De 4 a 5-tal mogelijkheden om de score te openen werden helaas niet benut.Halverwege de 1ste helft werd de 1-0 op advies?? van de FC E-grensi afgekeurd kort viel de 1-0 toch met medewerking van 'n FC E-speler. Deze voorsprong bracht gelijk meer rust in ons veldspel. Mede door het goed afjagen/vastzetten van de FC E-verdediging viel op slag van rust de 2-0, "super"-jager Tijmen beloonde zichzelf.
Na rust 'n zelfde spelbeeld als ervoor alleen werd het speelveld steeds kleiner daar FC E nog maar zeer zelden de bal op onze speelhelft kon krijgen, die hele enkele keer van wel was keeper Luuk zeer alert en wist zodoende voor de 2e X op rij de nul te houden. Deze 0 was zeer zeker ook de verdienste van onze verdedigers die afgezien van de beginfase de tegenstanders geen enkele mogelijkheid gaven om in of dicht bij onze 16 te komen.
De middenvelders en aanvallers leken wel 'n trainingsoefening combineren en afwerken te hebben want de ene na de andere prima aanval werd richting het FC E-doel opgezet, met legio kansen op doelpunten. Van deze kansen werden er na rust nog 4 benut(2 x Max en Kevin) met dank aan de aangevers. Het in grote getale aanwezige publiek,had na de zeperd van donderdagavond,
i.i.g. genoten van 'n leuke pot voetbal. Prima resultaat boys, woensdag nog 'n oefenduel, en dan zaterdag de start van de competitie met 'n uitwedstrijd tegen 1 v/d titelkandidaten Acht.
Als t goed is hebben jullie er zin in en zijn jullie er klaar voor.