ODC F1
RKDVC F1
07-09-2015
2-7

Na start bleek dat ODC en RKDVC aan elkaar gewaagd waren, het spel golfde op en neer. Een spannende wedstrijd in het verschiet. ODC speelde als team wat verzorgder en probeerde door samenspel tot kansen te komen. We kregen ook meer kansen door Milan en Roel, maar strandden steeds op hun goede keeper. Omdat we beter waren veranderde ODC het strijdplan gedurende de eerste helft: de bal door de keeper op de andere helft laten schieten waar hun spitsen stonden te wachten. We kwamen dus ook achter op deze manier. Een verre uittrap bereikte de spits en deze schoot, alleen voor de keeper, de 1-0 binnen.
We gaven niet op en kort hierna sprintte Malou op snelheid 3 man voorbij en schiet door de benen van de keeper 1-1 binnen. RKDVC werd sterk door goed verdedigen van Niels Natan en Batu. De verre uittrap van Jannick op Milan die heel mooi afmaakt 1-2. ODC krijgt ook kansjes maar Jannick staat heel goed te keepen. Afstandschot van Batu die kaatst op de verdediging van ODC en Wessel, heel alert, maakt 1-3. Malou sterk aan de linkerkant speelt 2 man voorbij en heel goed afmaakt 1-4.
In de rust afgesproken om de lange ballen van hun keeper beter te verdedigen. Dat werd perfect uitgevoerd, ODC kwam toch op 2-4 door slecht uitverdedigen van RKDVC. Het was daarna eenrichtings verkeer naar het ODC doel. En als ze er door kwamen stond het middenveld en de verdediging perfect opgesteld. Het werd al snel door strakke pass van Rens aan Wessel die heel mooie afmaakt 2-5. We kwamen niet meer in de problemen in de 2e helft, Jannick kreeg dan ook weinig te doen. RKDVC krijgt genoeg kansen en Roel die zijn goal mee pikt schiet 2-6 binnen  en Batu 2-7 met mooie afstandschot. Dit was ook de eindresultaat.

RKDVC F1 speelde een goede wedstrijd, met veel inzet en strijd. Mooi om te zien dat de jongens van achteruit proberen samen te spelen met middenveld en aanval. Dit resulteerde in enkele goals door voorzetten vanaf de zijkant.