E1 op donderdagscherpte

RKDVC E1
Emplina E1
22-10-2015
5-1

Deze avond ging de wedstrijd van start met twee extra coaches langs de kant. Zowel Tycho als Walterson waren geblesseerd. Empelina ging technisch goed van start en met 3 reserve spelers op de bank , zou dit misschien wel eens een zware klus kunnen worden. Zou het beter gaan dan zaterdag?Deze keer zijn we allemaal wakker en hebben we geen slaap.In het begin ging het niet zo goed bij ons maar daarna viel er toch al snel een goal. De keeper van Empelina was niet scherp genoeg en Mark trapt hem met links binnen. Toen kwamen er een paar acties en pogingen op goal maar niemand scoort. Empelina komt terug richting onze goal. Siem komt uit de goal en Goof kwam heel goed in , de speler schiet en gelukkig mis. PFFFF. Isaak verdedigde de hele wedstrijd heel goed. Hij rent over het veld en is iedere keer weer bij de bal. Dan is het rust.
Er werd lang over gespeeld en dan scoort Goof door de bal keihard in het midden van het doel te schoppen. Daarna kwam Mark. Hij speelt de bal door de benen van de keeper en dan is het al zomaar 3-0. Dan komt Dirk en schiet de bal even mooi in de korte hoek. 4-0.
Empelina komt terug en probeert feller te voetballen. Er wordt geschoten in de verre hoek. Deze bal is niet te houden , jammer 4-1. Simon verdedigde, net als zijn broer, ook super. Hij werkt als een paard, zo hard. Daarna werd er een paar keer mooi overgespeeld en Tim maakt de laatste goal 5-1. Einde wedstrijd.
 

Verslagen

Zoeken op de site

RKDVC

Sportlaan 10 
5151 RK Drunen
tel. 0416 -779002
Routebeschrijving
Terug naar boven